Konsum

Jag har vart på konsum och skmt ut mig, skulle bara köpa godis. Men det slutade med att jag försökte dra kortet där det inte ens gick att dra, sen tappade jag det på rullbandet så det åkte fram till han som satt i kassan. Och det ända jag kan kläcka ur mig är "så kan man också göra".
Nu sitter jag och äter godiset och funderar på varför jag har ont i benet? Eller foten mennar jag. Richard kollar på Såld på hus. Hihi så fult namn.

/Nisse

Dagen efter

Hatar söndagar, så nu var det sagt.
Så nu lite om gårdagen, det var trevligt. Även om jag inte är så mycket för att gå ut redan klockan tio, men vi ville verklligen komma in på trappan. Kändes som om jag hade förhöga förväntningar på det, plus att man alltid blir så trött när man går ut tidigt. Vi dansade iallafall, och  drack cider och pratade om osamanhängade saker, fast de va mest jag. Sen döpte vi om en till Birka. Vi åt hamburgare också, dom borde verkligen sälja hamburgare på alla uteställen. Det var den godaste hamburgaren jag någonsin ätit.
Jag vaknade iallafall upp något tröttare och något fattigare, och med tankar på att aldrig mer gå ut. Men det börjar bli en vana.

/Nisse

Trappan?



Jag har ju tvingat med frida till trappan ikväll, eller snarare ska tvinga med henne. Fast hon har ju redan sagt ja. Inte så svår övertalad. Men nu är tydligen alla förköps biljetter slut, så nu får vi se hur det blir. Är dock riktigt pepp på det, Marit Bergman och några från The hives och Peter bjorn och John är några utav dom som ska va djs. Tror de kommer va super. Innan ska vi till Elin och förfesta.

Jag är så himla sen, måste skynda mig att bli klar. Har inte ens duschat ännu. Och jag ska möta Frida kvart i. Men har redan bestämt vad jag ska ha på mig iallafall. Nu måste springa.

/Nisse

storhandla

Nu ska jag snart gå till erikshjälpen, min favorite affär skulle man kunna tro. Fast det är det inte men jag tycker det är välldigt kul med second hand. Jag behöver ju ett bord. Sen ska jag och Richard stor handla, sen ska jag kanske åka till linköping och fika med frida. Det beror på pendeln, har ingen lust att fastna i linköping. Sen efter de ska jag te frida och kolle melodifestivalen, och sen ska vi ut på party. Någonstan ska jag hinna till systemet också och till carlings får se hur vi löser detta.

/Nisse

Kaffe

För mycket kaffe, för mycket data. Så nu går jag till grannen och dricker vin och gnäller på allmänheten.

/Nisse

Vegan!?

Jag pratde nyss med min kompis som är vegan. Jag förstår inte hur dom klarar det, ja mennar det går ju absolut inte att ersätta ägg med något. För jag frågade vad man gjorde om man ville ha stekt ägg. Och då sa hon att man fick ta något annat. Jag hade vart världens sämsta vegan, jag hade syndat och ätit massa kött och ägg och sådant när ingen såg. Regler är till för att brytas, antar att en vegan inte kan hålla med om det.

/Nisse

What I've done?!



Det är mycket musik nu, men det är jag som bestämmer.
Jag älskar den här låten, den är så fruktansvärt fin. Och den e mycket finnare med den här tjejen än med Linkin Park. Hon har även gjort en jätte bra cover på Gimme More av Britney. Helt underbart

/Nisse

8.40

Idag försov jag mig, inte för att jag ska någonstans eller nått. Men jag går alltid upp vid 8. Och jag vaknade av förvåning när telefonen ringde och jag svarade halv sovandes. Det var min granne som ringde och väckte mig, hon trodde ju att jag skulle va vaken eftersom klockan va 8.40. Men egentligen har jag ju rätt att sova hur länge jag vill bara jag får det jag ska göra om dagarna gjort.
Iallafall igår när vi gick på stan var vi inne i affären som har fått alla tjejer att byta still. Och vi for runt där inne och kollade på kläder och då kommer det in en tjej med en kille och börjar prata med en som jobbar där, antar att dom kännde varandra. Och då säger tjejen som kom in med kille, att hon ber om ursäkt för att hon ser ut som hon gör för hon hade försovitt sig. Vet inte riktigt hur man kan försova sig för att gå på stan, jag mennar då är det ju bara att flytta fram det en timma?! Och för det andra såg hon ju precis likadan ut som alla andra i affären, så jag fattar inte vad hon gnällde om.
Idag ska jag iallafall skicka in mitt arbete, när jag renskrivit det och läst igenom det hundra gånger. Sen ska jag gå in till stan och köpa allt tråkigt jag inte köpte igår. Ska lämnna tillbaka jeans skjortan också.

/Nisse

Taryn Manning



Har blivit helt besatt av den här låten. Någon som minns hon som sjunger? Hon heter Taryn Manning och är skådespelar och var med i bland annat Crossroad med Britney, och 8mile.

/Nisse

Solglasögon




Idag fjollade jag runt i mina förstora glasögon och kände mig allmänt, fashionabel. Hahah, eller inte. Iallafall köpte jag en jätte fin jeans skjorta när jag var på stan med Camilla. Eller jag tyckte att den var fin då men när jag provade den när jag kom hem förstod jag att den var alldeles för stor. Så imorgon ska jag gå och lämna tillbaka den.
Jag har fruktansvärt behov av att handla solglasögon. Finns det någor roligare!? Det är det roligast att köpa tycker jag. Så ska nog kolla efter det imorgon. Ja vill ha något riktigt glammigt eller ett par ljus blå!

/Nisse

Tvins

Jag orkar inte byta kanal på tv så det är Tvins på. Ni vet den där reklam grejer där dom gör reklam för en grej i typ en halv timma. Just nu gör dom reklam för Abtronic, det där muskel bältet som trännar magen. Iallafall så är det ju alltid på engelska allatså dom som pratar om att dom har prövat det. Men nu upptäkte jag att dom har slängt in tre svenskar som pratar om hur abtronic har hjälp dom att gå ner i vikt. De roliga är att man ser och hör att det är så jävla inövat plus att ingen av dom tre svenskarna är smala eller vältränade..haha. Så kul.

/Nisse

Torsdag

Vad fort denna veckan går, de känns som om det var måndag igår lixom.
Idag ska jag iallafalll skriva klart mitt arbete om arbetsmiljön. Men först ska jag till stan med Camilla. Måste köpa massa tråkiga saker som värmeskydd, hudkräm och schampo. Men vi ska gå till myrorna också och leta fynd. Så jag ska skriva klart arbetet lite senare.

/Nisse

Festival









Har vart hos grannen och druckit vin och pratat massa, kollade massa bilder från förr. Och bland annat från hulstfred och emmaboda festivalen. Fan jag ska inte på någon festival i år, eftersom jag ska va vuxen hela sommarn och jobba massa och spara pengar te skolan. Det suger. Jag ångrara verkligen mitt vuxna beslut. Men jag ska iallafall kolla när jag får mitt schema om det går att klämma in någon endag. Såg att veronica maggio ska te hultsfred och de skulle ju va en passande dag!!

/Nisse

Fredag flera dagar i veckan



Hos mig är de det, fredag flera dagar i veckan. Jag tror jag är sockerberonde eller nått. För jag tycker alltid att jag förtjännar att äta godis. Kanske ska skriva in mig på såndär socker rehab som en på nyhetsmorgen hade gjort. Man blir tydligen mycket lyckligare utan godis, tror jag inte riktigt på. Det är ungerfär som dom som säger att frukt är godis..bullshit.
Nu sitter jag iallafall och väntar på att halv åtta hos mig ska börja. Sen kanske jag ska springa över till grannen och dricka vin och snacka skit har inte riktigt bestämt mig ännu men de blir nog så.

/Nisse


Erikshjälpen



Idag sponsrade jag en god sak, och fick dom här snygga stolarna på köpet. Det är dom jag har gnällt om så mycket. Men jag bestämde mig iallafall för att köpa om. Dom kommer vara helt underbara i min nya lägenhet. Funderar på att klä om dom i guld svart, om jag orkar!

/Nisse

Skor





Sitter och funderar på om jag ska beställa dom här skorna?! Men kan inte riktigt bestämma mig. Tänkte att dom skulle vara så fina på sommaren. Vill mest ha dom i silver!

/Nisse

Saknar sommar och öland




Min katt





Idag är detn sol ute. Får mig att tänka på sommaren, och tro det eller ej men då saknar jag faktiskt. Öland och sommaren. Saknar min katt och min lillebrors bebis. Satt och kollade på lite bilder från i sommras. I sommar ska jag åka till öland igen, fast mest för att jobba då. Men jag ska försöka hinna med att ha sommar också.

/Nisse

Tv nils

Jag blir helt tv besatt när jag är hemma hela. Det värsta är att det blir av massa konstiga program som Lyckohjulet, Ghost whisprer, våra bästa år och sånt. Väldigt obehagligt.
Jag skulle verkligen vilja tatuera mig, synd bara att min ekonomi inte är på topp just nu eftersom jag går privat skola. Men kanske efter jag fyllt år eller något när jag fått lite pengar. Om jag inte önskar mig saker till min nya lägenhet. Fast vi närmare efter tanke kommer det nog dröja innan jag tatuerar mig eftersom jag hellre lägger pengarna på kläder och skor,  det gör iallafall min mamma glad skulle jag tro.
Bytte iallafall header dock är den bara tillfällig, tills jag har fixat en ny bild med Elin.


/Nisse

Plugga hela dagen

Usch vad tråkigt det är att ha skola hemma hela denna veckan. Jag saknar att va i skolan, jag är inte en såndär som trivs bra hemma hela dagarna, för jag blir så rastlös. Jag mennar det enda jag kan göra är ju att plugga hela tiden skit tråkigt, imorn blir det iallafall en liten paus från pluggandet med erikshjälpen med Camilla.
Jag saknar att jobba lite också, längtar tills jag ska börja jobba som fridör. Jag älskar att jobba, jag skulle aldrig palla med att vara arbetslös. Försökt vara det ett tag men det funkade inte så bra eftersom jag blev så rastlös.

/Nisse

Lista

Nu har jag skickat en lista på saker jag behöver från mina gamla lägenhet i kalmar, och lite till som jag inte har. Hoppas de också dyker upp när mamma kommer upp med mina saker, så jag slipper köpa så mycket som möjligt.
Usch nu måste jag fortsätta med det jävla arbetet.

/Nisse

Kaffe + Arbetsmiljö = Sant

Som ni kanske ser skriver jag på mitt arbete idag också. Har verkligen ingen lust att sätta mig in i dom andra två häfterna så jag tänkte jag skulle skriva in mina anteckningar i datan idag istället.
Imorn ska jag va lite ledig från arbetet och gå till Erikshjälpen och kolla om dom har fått in nått, eller om stolarna är kvar. Isåfall kanske de blir att handla in dom, om jag inte ångrara mig igen.

/Nisse

Fint väder



Varför är det alltid så fint väder när man ska plugga? Tur att det är så kallt ute för annars hade jag förmodligen drivit runt i solskenet och inte fått något gjort. Har iallafall sammanfattat två av häftetna nu, bara två kvar. Jag sliter verkligen som en get för det här jävla arbetet. Läste igenom dom två andra häfterna nyss, blev inte glad. Måste va det mest orelevanta jag läst på länge.
Nu väntar jag på att Melrose place ska början.

/Nisse

Melrose Place


(Jag äger inte bilden)


Jag har verkligen fastnat för det nya Melrose Place. Det är hur underbart som helst. Och det är på måndags kvällar, känns som ett bra avslut på en måndag. Och det är ännu bättre nu när Heather Lockler är tillbaks.

/Nisse

Småpauser

Jag tar småpauser helatiden när jag pluggar. Arbetsmiljö är nog inte riktig min grej. Regler är till för att brytas..haha. Nämen jag tror inte riktigt att man kan plugga in hur saker ska skötas. Tänkte iallafall få ut det viktigaste av två häften idag och sen två imorn. Och sen på onsdag skriv ihop hela skiten.
Nu ännu mer kaffe, och tillbaka till miljön.

/Nisse

Nyhetsmorgon

Det är så skönt att man ska jobba hemifrån hela veckan för då kan man titta på nyhetsmorgon samtidigt. Jag har blivit helt besatt av det, sen förra vecka när jag var hemma och va sjuk.
Idag ska jag iallafall plugga massa. Vi ska skriva ett arbete om arbetsmiljö inom frisöryrket. Inte speciellt kul, men jag tycker alltid att de e tråkigt att göra arbeten men det beror på att jag är så dålig på att göra det.
Men först ska jag göra klart min lista på saker som jag behöver till min lägenhet, för jag måste skicka den till mamma innan onsdag. Pratade med han som har lägenheten igår och vi kom överens om att jag skulle flytta in den andra söndagen i mars, eller inte flytta in utan fick tillgång te lägenheten då. Så jag kommer förmodligen att flytta in den 18. För då kommer mamma med mina saker.

/Nisse

Gaga mania



Hon är helt underbar i den här videon, speciellt vid när det gått typ en minut. Och hon blir lite irreterad på han som intervjuar.

/Nisse

"Frida jag tror jag MÅSTE ha den"



Det blev inget Ikea, eftersom alla pendlar va inställda. Så vi hängde på stationen i någon timma. Sen bestämde vi oss för att åka till ingelsta city eftersom vi fortfarande ville åka någonstans. Och jag ville att Frida skulle åka med och höra när dom säger "kollbergsgatan", hihi så jävla kul. Alla borde ta buss nr 117 mot ingelsta.

Iallafall så var vi på ingelsta hela dagen och hade hur trevligt som helst. Vi köpte tio lotter också och förlorade. Och jag köpte en underbar ring. Jag sa till frida "Jag tror jag måste ha den här". Frida köpte öronhängen med ankaren på.

/Nisse

Ikea

Jag vaknade upp och var så himla uttråkad, tänkte jag måste göra nått. Och när jag inte hade nått att göra när jag bodde i kalmar åkte jag alltid till Ikea. Så nu bär det av till Ikea med Frida. Hihi jag väckte henn, men hon behöver Ikea lika mycket som jag.

/Nisse

Blank

Känns inte riktigt som om det är lördag idag, har inte riktigt kommit in i helg stämning. Kanske för att jag är halv sjuk och inte kan göra nått festligt. Egentligen var det det menningen att jag skulle hem till frida och äta mig fet på godis, snacka skit och kolla på film. Men eftersom jag fortfarande är lite halv sjuk så blev det inte av.
Sitter iallafall och väntar på att melodifestivalen som börjar om en liten stund, om den inte började vid halv!? Jag hoppas verkligen att Elin Lantos låt är bra, för jag vill inte hejja på en dålig låt. Vet iallafall att hennes kläder kommer va det.

/Nisse

God eftermiddag

Jag har som vanligt hunnit med hur mycket som helst. Jag är verkligen helt vild på lördags morgonar. Haha. Jag var på Erikshjälpen och kollade på stolarna men köpte dom inte. Kan inte bestämma om jag ska ha dom eller inte. Men jag tänkte att om dom finns kvar på onsdag kanske jag köper dom. Tycker bara de e lite mycket med 300 kr för en stol som är begangnad, och inte i sina bästa år..
Sen var vi(jag och richard) på stan och kollade på Chilli, min favorite affär. Dom har så mycket snygga möbler. Där ska jag handla hela min inredning när jag blir rik.

/Nisse

Elin Lanto




(Jag äger inte bilderna)


Elin Lanto måste ju vara Sveriges snyggaste kvinna. Hoppas hon vinner imorgon, äsch hoppas hon vinner hela svenska melodifestivalen. Inte för att jag har hört hennes låt, men kolla på henne! Vi kan väl skicka någon kvinna som är ung iallafall.  Jag råkade hamna i någon chatt med henne nyss där man kunde ställa olika frågor till henne, detta var genom msn, sånna där frågestunder suger alltid. Jag fick iallafall svar på min fråga för engångs skull.
Ja ska kanske till och med ringa och rösta på henne.

Fortfarande sjuk

Vaknade med feber, så det blev ingen skola idag heller. Fruktansvärt irreterande för jag vill verkligen till skolan. Och speciellt idag när det är klippteknik. Men ja får åka ditt nästa fredag och jobba i kapp. Eftersom vi ska jobba hemifrån hela veckan.
Men idag ska jag ändå försöka vara lite produktiv och börja med det arbetet. Tänkte att jag skulle försöka renskriva alla fakta, eller det jag hinner iallafall. Men det beror helt på om jag orkar. Eftersom jag har feber är jag ju ganska energilös. Förresten tar min hals död på mig, känns som om jag har bränt mig i hela halsen.

/Nisse

Stol

På lördag ska jag gå och köpa stolarna från Erikshjälpen, hoppas verkligen att dom finns kvar. Dom var så himla fina.
Mår iallafall mycket bättre nu. Har typ bara ont i halsen. Inte ett dugg röksugen men det kanske är för att jag har ont i halsen?!

/Nisse

Tråkigt

DEt är så himla tråkigt att ligga hemma och vara sjuk. Fast jag är ju påväg att bli frisk iallafall. Så som lite tidfördriv tänkte jag göra en tacopaj till Richard, får se om jag också kan äta av den. Har inte haft någon apptit de sennaste dagarna.

/Nisse

Feber

Skrev inget igår eftersom jag hade alldeles för hög feber och orkade inte sitta vid datan. Har haft typ 39.9-40 grader i två dagar nu. Men idag har jag bara 37-38 grader. Så imorgon blir det nog skola, för jag kan inte missa klipptekniken. Fast det beror på o,m jag har feber på morgonen eller inte.
Jag har iallafall inte rökt på tre dagar tänkte passa på att försöka sluta röka nu när jag är sjuk. Ja kan inte röka just nu eftersom jag har så jävla ont i halsen. Och då tänkte jag att jag lika gärna kan försöka sluta. Får se hur det går.
Har inte kunnat äta något de sennaste dagarna heller, men igår kväll var jag sugen på massa konstiga saker. Bland annat små tomater, och glass. Så Richard va jätte gullig och gick till affärn och handlade det åt mig.
Jag saknar skolan.

/Nisse

Fridas favoritpojkar



Frida valde rubriken för att det är hennes bild, har bara fått denna eftersom mina data är så jävla seg. Får gå ditt med ett usb någon dag. Det är iallafall jag och viktor, från i lördags. Mitt hår e inte gult längre!

Jag ligger hem och är sjuk, har feber.

/nisse

Sjuk

Idag är jag sjuk, hatar att vara sjuk. Fick ont i halsen igår, och hade det idag när jag vaknade. Men jag tänkte jag kan nog åka iallafall, eftersom lite hals ont är ju inte så farligt. Väl framme i linköping så fick jag feber, och istället för att hoppa på bussen till skolan, fick jag hoppa på pendeln hem igen. Suger, jag hatar att vara sjuk. Jon Kat and 8 håller mig iallafall sällskap i mitt sjuka tillstånd.

/Nisse

Säng

Sitter och letar säng. Går inte så bra. Kommer bara fram till att jag skulle vilja ha den jag redan har. Får helt enkelt försöka övertala mamma att ta med sig sängramen/sängstomen. Fast det fanns en jag skulle kunna tänka mig men den var lite väl över min prisklass. Inte så länge kvar tills ja flyttar nu.

/Nisse

Dålig dag

Det första jag sa till elin och bella imorse var "de här är den värst dagen på länge", eller nått i den stilen. Och eftersom jag började dagen med att gnälla så kan jag lika gärna fortsätta. Skit jobbig dag i skolan. Först hade vi prov, gick faktiskt väldigt bra. Kunde mer än jag trodde, men det var även grupp prov och vi lyckades kompensera(nisse försöker använda svåra ord, och han vet inte ens om han använder det rätt) varandra bra. Sen fortsatte vi klippa på vår gradering som vi började med i fredags. När jag har klippt klart hela frisyren säger läraren att jag "har gjort fel" hela frisyren. Fast egentligen va det inte fel, man kan göra så också om man vill nå det resultatet jag fick, men det var inte det vi var ute efter. Kunde hon inte sagt det lite tidigare?! Fast hon är så gullig annars så jag sa inget, och va hade det tjännat till!?

Men mitt i min gnällande dag lyckades jag iallafall göra skit goda havreflarn!

/Nisse

Evan Rachel Wood




(jag äger inte någon av bilderna)



Evan Rachel Wood Är så fruktansvärt snygg, egentligen skulle jag plugga. Men jag satt och kollade på bilder på henne i stället. Men jag undrar vad alla snygga kvinnor ser i Marilyn Manson?! Han måste ju ha nått väldigt speciellt.

/Nisse

Söndag = Alla hjärtans dag

Idag är det tydligen alla hjärtans dag, har inte firat det speciellt mycket. Men blev iallafall väckt av att Richard hade gjort frukost. Ägg och bacon, när jag kännde doften av det tänkte jag "ja kommer inte kunna äta". Men det kunde jag, och mycket också. Sen gjorde jag mat till honom. Fast det blev inget vidare, har försökt plugga också men det går verkligen. Inget fastnar. Jag är så fruktansvärt dålig på prov och arbeten. Ja är bara bra på praktiska saker. Har blek håret en gång till också, och nu börjar det likna nått. Jag är inte sugen på skola imorgon.

Var ute igår och festade, det var skit trevligt. Men jag lyckades få med mig två chees burgare som jag satt i sängen och åt, och sen försökte jag ge en till Richard men han ville inte ha för han sov. Hahah jag erbjöd honom den jag hade tagit en tugga av när jag gick hem, sa att jag hade köpt den te honom. Hahah. Jag har ketchup på telefonen.

/Nisse

Blekning 2

Sitter nu med andra blekningen. Och hoppas på att de ska bli ljusare. Det var dock välldigt ljust efter första. Men det var lite gult, och aldrig i livet att jag har gult hår ikväll när man ska ut. Tur att man har frida som har l,ovat att klippa mig. Har en klänsla av att mitt hår kommer vilja det. Hihi, inte enns kul. Tur att jag har loreal silverschampoo också. En kvart kvar.

/Nisse

Färgar håret



Testslingan jag gjorde blev jätte blond, så jag kunde inte låta bli att slänga i en blekning i hela håret. Så nu sitter jag här med blekning i hela skallen. Skickade nyss ett sms till Frida och påminned henne om saxarna för hon sa att hon kunde klippa mina toppar lite snabbt sen. Så gulligt av henne<3

/Nisse

God morgon på riktigt



Idag var det faktiskt god morgon. Jag har hunnit med så himla mycket. Jag vaknade klockan åtta, och gick upp och bakade skones(hur de nu stavas?) till Richard.  Och medans de var i ugnen gick jag och köpte marmelad. Sen dukade jag upp en brakfrukost. Hahah jag är en sån liten tönt.
Sen har jag även vart på Eriks Hjälpen. Dom hade två skit fina stolar som jag verkligen vill ha. Men dom lär knappst va kvar nästa månad, men man kan ju hoppas. NU gör jag en test slinga i håret. Sen ska jag plugga lite klippteknik.

/Nisse

Blondt?!






Jag funderar på att färga håret blondt imorgon, är grymt sugen iallafall får se hur det blir. Har intye riktigt bestämt mig. Fast jag vill ju alltid bli blond, minst en gång i månaden iallafall. Jaja hår är till för att slitas precis som skor haha. Antar att mina lärare inte hade gillat att jag sa så!

/Nisse

Vin och mat

Påvägen hem från skola gick jag förbi Levis store för att hämta gratis biljetter till hugos och otten, eftersom vi inte kan bestämma vart vi ska gå. Ja skulle ta fyra te otten och två till hugos, men råkade ta fem till hugos. Så nu kan jag springa in och ut därifrån ett antal gånger.
När jag kom hem hade Richard laggat mat, och köpt vin. Så underbart.

/Nisse

Jeffree Star




Alla människor borde avundas människor som är precis som dom vill, och inte bryr sig det minsta om vad folk tycker och tänker. Därför är Jeffree Star my current obsession. Och för att låten är skön, och videon är super

?

Känner mig inte riktigt på topp just nu, har känt mig så fruktansvärt trött hela veckan. Både energilös och fantasilös. Vet inte riktigt varför. Kanske för att man anstränger sig så mycket i skolan, eller för att det är så mycket annat som händer. Därför jag är så jävla tråkig just nu. Känns riktigt skönt att det är fredag imorgon så man kan sova ut lite.
Har iallafall gjort klart min läxa, blev väl inte så bra kan ja tro. Men men den är iallafall gjord. Hoppas att jag vaknar upp med super mycket energi.

/Nisse

Pluggar

Usch jag sitter och pluggar, och jag blir så irreterad för att det inte går bra. Ja blir alltid så arg när jag inte kan något. Men nu har jag bara två frågor kvar iallafall. Plus att på måndag ska vi ha något litet prov tydligen. Fan jag hatar prov får en att tänka på gymnasiumet. Bara för att jag är så dålig på att formulera med ord, som du kanske har märkt:P Det är iallafall ganska bra att va på dåligt humör för Richard köper godis till mig för att jag ska bli glad.

Idag fick jag iallafall tillbaka mina papper som jag skickade in angående min lägenhet. Så nu är det helt klart att jag ska flytta in där i april. Dock kommer jag flytta in tidigare eftersom jag och han som bor där ska göra någonslags deal. Ska bli härligt.

/Nisse

Belöning

Det geller att belöna sig själv tänkte jag när jag handlade förut. Så jag köpte en påse med Salta bilar. Som jag bara fick äta när jag pluggat klart, självklart slet jag upp påsen direkt när jag kom hem och tog några. Men det va bara för att jag hade vart så duktig och gått hem i snö ovädret. Men sen bestämde jag mig för att sätta igång med läxan, så ja kunde få äta bilarna. Men när jag var klar med läxan så åt jag iallafall hela påsen så fort att jag knappt kunde känna smaken, så de kanske inte va så smart sätt att belöna sig själv på iallafall.
ÄLSKAR SALTA BILAR

/Nisse

Skola

Idag i skolan hade vi långhår design. Vi övade på lopar och svinrygg. Jag tycker det är så himla kul med långhår. I början tyckte jag att det var skit tråkigt. Nu är det typ en av mina favorit lektioner. Kanske för att det inte är så mycket teori. För jag är ju mycket bättre på praktiska saker.
Jag tror dock att jag har tappat bort min långhår bok. Fan vad jag är dålig. Måste leta efter den i skolan imorgon. Imorn ska vi ha teori hela dagen.

/Nisse

John and Kate plus 8

Jag är helt besatt, jag älskar dom åtta små underbara barnen. Jag älskar Kate också hon är så underbar, hon är typ super mamma. Hon lyckas verkligen hålla riktigt bra koll på alla skrikiga barn, dom är till och med bättre uppfostrade än de flesta svenska små barnen. Hon får gärna hjälpa mig om jag någon gång skulle få barn(lär inte hända). Jag antar att John också hjälper till, men jag gillar inte honom lika mycket.

/Nisse

Skola

Idag har jag som vanligt vart i skolan. Tur att det är så fruktansvärt kul, för annars hade jag märkt hur trött jag egentligen är. Men iallafall klippte vi gradering idag. Gick mycket bättre än vad jag trodde det skulle göra. Jag blev faktiskt ganska så nöjd. Längtar tills man kan säga att man blev skit nöjd.
Jag ropar bara på Jenny(vår lärare) hela tiden för att jag tror att jag har gjort fel. Och för det mesta har jag inte ens gjort det. Så jag måste skärpa till mig och chansa lite mer tänkte jag.
Vi fick även ett papper, där det stod lite frågor angående det mesta vi har gått igenom. Kändes inte så bra, så himla mycket svåra ord. Måste pluggar mer!!

/Nisse

Bilder ifrån lördags















Alla bilder är Fridas, den underbara kvinnan på bilden över. Tack för en kul kväll alla:)

/Nisse

Say yes to the dress

Snart är det dubbel avsnitt av "say yes to the dress", handlar om en bröllop affär. Typ den största i världen, den heter Kleinfelts(stavning?). Har verkligen fastnat i det. Ska gå och köpa chips tror jag. Sen ska jag fortsätta vara lat. De e jag hjärta sängen idag.

/Nisse

Bakis

Jag är så fruktansvärt bakis idag, jag lämnade inte sängen förrän typ halv fyra. Länge sedan jag var så bakis, men för det mesta brukar jag inte vara bakis alls. Men det var iallafall värt det. Hade grymt kul igår.
Började med fördrink hemma hos Elin. Till fördrink blev det vin, och några grogg. Och Elin ska aldrig mer dricka vin tydligen, jag fick ett sms om det idag. Skönt att jag inte är ensam om att vara bakis. Iallafall kom Elins kompis sen och skrattade åt oss när vi sjöng Singstar. Har aldrig spelat det innan så jag fattade inget. Sen körde hon oss till Frida, hon körde oss även hem sen. Så fruktansvärt gulligt av henne. Vi fortsatte iallafall förfesta hemma hos Frida, sen gick vi till hugos och dansade bort restan av natten.

Idag har jag ätit hembakad pizza och kollat på film med Richard, som förövrigt också är lite bakis. Han fick en liten söt nalle av mig för han har namnsdag idag.

/Nisse

För drink

Nu sitter jag hemma hemma i Elins fina lägenhet. Jag e lördags lat idag därför har jag inte skrivit så mycket. Har inte tränat idag heller. Bara latat mig oh kollat på film med Richard, vi såg "it's complicated". Helt klart sevärd. Nu ska jag återgå ill mit vin:D Ha en bra lördag

/Nisse

Vaknade tidigt




Jag vaknade typ klockan åtta. Så nu måste jag sova middag så jag orkar ikväll. Min pojkvän gör frukost till mig. Pannkakor tror jag.

/Nisse

I love asos













Jag älskar verkligen Asos, dom har så jävla bra grejer. Det enda jag är löite missnöjd med är den randiga tröjan, för att den var lite väl stor. Så får kanske sy in den. Men det ordnar sig. Det är billigt där också fick allt detta för lite mindre än fyra hundra om jag inte minns fel, fast jag fick ju även en mössa och ett par kalsonger också.
Men det jag fastnade mest för är halsbanden, dom små korsen. Dom är formade som nitar och är hur söta som helst. Men så har jag en förkärlek till halsband också.
Nu blev det helt plötsligt förrvirrade, för nu vet jag inte vad jag ska ha på mig imorn när ja ska ut!?
Förresten är jag osams med min kamera just nu för typ alla bilder jag tagit har blivit suddiga. Undra vad det är fel på den, eller mig!?

/Nisse

Fina flickor






Nu är jag hemma från skolan. Har klippt hår hela dagen. Vikken tur att Bella, Elin och Micaela går i min  klass annars hade de inte vart lika kul i skolan. Missförstår mig inte de hade fortfarande vart kul, men de förgyller lite extra. Min pojkvän har köpt en tv. Jag vet inte riktigt varför. Kanske får veta de sen.
Grejerna från asos kom idag(yeeess) kanske lägger upp bilder på de sen.
Nu ska jag iallafall kolla till maten, sen ska jag äta mat och dricka vin.

/Nisse

Färgar




Hahah man kanske borde satsa på hel oranget hår, eller inte. Iallafall fick jag denna färg efter två avfärgningar. Nu har jag den bruna färgen i. Ska skölja ut den om 4 minuter. Men jag har aldrig haft en sådan neonlysande(eller vad man ska kalla de!?) färg som den orange jag hade i en halvtimma idag. Nu ska jag tvätta håret.

/Nisse

Avfärgar igen

Ja precis som de står i rubriken. Den första avfärgningen gjorde hela håret typ ljusbrunt, med röfa skiftningar. Inte oranget, som jag trodde. Så för en stund sedan slängde jag i andra. Ska skölja ur det nu snart. Håller på att kolla på "top model7" Ska dom inte lägga ner den skiten snart!? Ja mennar de enda dom gör är att bråkar och gråter, och sen gråter dom lite till, sen ska dom bli jätte kända. Fast man ser dom aldrig igen efter programmet har slutat, pinsamt.
Grejerna från Asos kom idag. Ska hämta dom imorgon efter skolan tror jag. För idag har jag ingen ork. Väntar på att Richard ska komma hem så vi kan äta.

/Nisse

Avfärgar

Håller på att avfärgar håret, hade tänkt mig en härlig brun. Men det åter står att se vad de blir för något. Ska skölja ur det om tio minuter, får se hur det blir. Men ska nog avfärga det en gång till sen.
Har haft teori hela dagen idag, sen gick jag, Elin och Bella till stan och handlade färg. Kom på nu att jag glömde köpa vantar.
Fick hem mina papper på lägenheten idag också. Så dom ska jag läsa igenom nogrannt sedan. Men jag har skummat igenom dom lite snabbt men ska ta mig en ordentligen koll sedan när jag har den andra färgen i.

/Nisse

Sommar i kalmar




Den här bilden dök upp på facebook idag. Jag saknar faktiskt folket i Kalmar. Men inte själva staden. Mest saknar jag Emma, Malin och Elin. Men de finns även andra små tokar ja saknar så klart. Jag minns denna kväll så jävla väl. Det var typ i början av somnmaren eller i mitten av sommaren, men ja tror de va i början. Jaja skit samma. Vi skulle iallafall på LIME på Vallen, vilket betyde att alla hade med sig varsin lime i väskan med ett klistermärke på och visade man upp den när man gick in fick man gå in gratis. Och äta buffe, skulle även få någon drink men de fick man inte. Men grymt kul kväll var det iallafall.
Fan vad blond jag var där, eller de var nog mer vitt.

/Nisse





Trött


(Bilden har inte med texten att göra, kändes bara lite bild fattigt)

Jag tror rubriken säger det mesta. Vi klippte första gången i skolan idag iallafall. Det gick väl sådär. Men som sagt man kan väl inte förvänta sig för mycket av någon som aldrig gjort det innan. Men det var väldigt kul och tiden bara flög iväg. Massa strul med pendlar och buss. Jag blir helt slut. Längtar tills våren, när solen kommer och man tror att det är sommar.
Längtar till lördag, för då ska vi ut och röja. Jag har redan bestämt vad jag ska ha på mig(fan vad fjolligt).
Nu ska jag äta mat som min man har lagat te mig. Fiskpinnar med mos. Min man fick jobb idag också som handledare.

/Nisse

<3






Hur kunde jag missa att t.A.T.u äntligen släppt sitt album på engelska!? Jag är ett dåligt fan. Detta måste återgärdas fort. Så nu har jag lyssnat på dom i ca en timma tänkte fortsätta i minst en till. Kan inte dom komma till sverige och spela det hade vart så jävla häftigt.
När jag va liten så var jag så himla kär i Yulia(hon i svart hår för er som inte har koll) Jag planerade till och med hur jag skulle ta mig till ryssland, och först stöta på hennes kompis Lena för hon va ful så henne ville väl ingen ha tänkte jag. Och sen när jag va tillsammans med henne skulle Yulia på nått magiskt sätt bli kär i mig. Äsch de va nått i den stilen.
Nu tycker jag dock inte att Lena är ful längre, men Yulia är fruktansvärt mycket snyggare.

/Nisse

Lägenhet

Nu har jag fått lägenhet:) En liten, väldigt liten etta. Fast toan va välldigt stor för att va en etta. Den första lägenheten ja skulle kolla på var en mardröm. Det enda som va lite kul med den var att den låg i samma hus som min klasskompis bor i. Den hade någon dusch historia som va både dusch och handfat. Man vek lixom upp vägen bakom handfattet, och då kunde man använda handfattet som dusch?! världens konstigaste grej. Inte konstigt att de va så billig hyra. Sen hade den inte någon ugn eller frys. Och då tänkte jag bara nej fy fan!!
Och när ja skulle ringa och tacka nej till den så va de ingen som svara. Men de ringde någon direkt efter och då trodde de jag det var dom. Så jag sa att ja hade kollat på lägenheten men att jag inte var intresserad, och då blev hon i telefonen helt förrvirrad och sa att hon ringde och erbjöd mig en visning. Och då fattade jag att det var fel person jag pratade med. Så ja pratade lite med henne och fick numret till en kille som ja ringde och fick komma och kolla på hans lägenhet, som nu är min från april:)
Jag var även hemma hos Elin och hälsade på, det var trevligt. Hon bor så jävla fint, så man blir avundsjuk. Va hemma hos bella sen också och rullade permanent.
Nu ska jag göra en lista på de jag behöver te min nya lägenhet.

/Nisse

Usch





Dom håller ju fortfarande på att bygger om i köket. Och då måste katterna vara instängda i sovrummet. Och jag tänkte ta en lite sovmorgon, eftersom vi har hemma studier idag. Men det gick inte som planerat eftersom dom där två höll på att riva sovrummet, och skrek som fan. När en av dom välte ner en lampa bestämde jag mig för att jag fick ta sov morgon någon annan dag.

/Nisse

My current obsession



Inga ord behövs.

/Nisse

Permanent

Har suttit och försökt göra en permanent hur länge som helst, eller rulla en. Men det blir väl inte så bra. Funderade ett tag på att försöka sätta en såndär jävla spole i halsen. Så då la jag ner. Söta Sara ringde och frågade om jag ville gå med henne på balen. Så jävla gulligt. Dock tilllåter inte min budjet detta. Synd för jag har aldrig vart på bal.

/Nisse

Nördig måndag

Idag har jag vart skit jobbig. Verkligen asjobbig. Har spenderat hela dagen med Bella i skolan, bara jag och hon och massa lärare, fast voi hade en egen sal. Där vi satt, och stod. Kämpade som fan för att få till en permanent på dockan. Det gick inte speciellt bra. Men långhårsuppsättningarna va klarade vi bra.
Imorgon ska jag rulla ännu mer, men ska på en visning också. Kanske två vi får se hur det blir. Den jag ska på helt säkert vill jag ha, asbillig hyra. Söt tjej som hade den också hon tyckte jag skulle komma på dagen så jag fick se den i ljus...hahah. Hoppas de e nått för mig. Nu ska ja va jobbig mott min man.

/Nisse

RSS 2.0