You can fall if you want to

Frida kom förbi med min del av håret idag, så ska fixa lite imorgon glömde ju min sax i skolan. Måste skriva på min hand att jag ska ta med den imorgon så jag inte glömmer den. Jag har ju blivit så glömsk, någon måste ha smittat mig kanske bella som hela tiden glömmer bort vad sin telefon är!? Haha nä de är charmigt.

När man är singel är det ingen som tar hand om en. Man får klara sig helt själv, men det är väl ganska bra antar jag. Man blir självständig, fast jag är ganska självständig. Dock inte när jag är sjuk. Äsch jag bara gnäller för gnällades skull. Ska nog försöka sova istället!

/Nisse

Elle




Igår beställde jag en ny premuration på Elle, jag vet inte om det var för att jag aldrig får någon post. Eller för att man fick Schampo och efterbehandling från loreal, eller för att jag saknat Elle så mycket. Förmodligen alla tre. Undra när första numret kommer. Jaja nu har jag iallafall något att se fram emot varje månad, de känns ju bra.

/Nisse

Pan pizza

Jag hade dålig fantasi okey! Jag sluter verkligen aldrig att förvåna mig själv, speciellt inte när det första jag gör när jag kommer hem är att ställer mig och diskar. Sen slänger ihop en pizza deg och sen slänger ihop hela pizzan. Och sen diskar ännu mer. Nu sitter jag och väntar på att mitt underbarn ska bli klart, alltså pizza.

Som ni kanske förstår mår jag lite bättre idag, men är fortfarande inte frisk. Men jag jobbar på den biten, måste vara frisk till på lördag. Då ska jag hem till Bellas familj som har vart helt underbara och bjudit hem båda mig och Elin hem till dom på påskmiddag. Lucky me.

/Nisse

I don't need to go to war, im already in one

Näsan rinner och jag har världens torrhosta, men vem fan klagar?! Inte jag iallafall, ha. Måste till skolan i vilket fall som helst eftersom jag ligger lite efter i klipptekniken. Fast jag mår faktiskt bättre idag, kanske för att jag drack typ två liter juice idag. Nu måste jag försöka göra mig någolunda fin!



/Nisse

Salt Skin

Idag ville en kille eller kanske ska säga gubbe, som jobbade åt tv4 och svt fota mig. Eftersom han tyckte jag blev så bra på bild, hahah säkert tänkte jag. När han sen sa att han tänkte att dom skulle vara avklädda blev jag inte förvånad. Folk måste ju verkligen tro att man är dum i huvudet, ja skulle aldrig gör nått sådant!

/Nisse

My Current Obsession



Bara för att jag är sjuk har jag börjat kolla på detta. Är faktiskt ganska underhållande, har lite svårt för Tyra men jag lär mig att stå ut med det. Förresten när blev Bella så snygg?

/Nisse

Adressändring

Eftersom jag är sjuk tänkte jag att jag skulle ta tag i saker och göra lite som behövs göras här hemma. Sånt som inte är allt för jobbigt. Så jag bestämde mig för att adressändra, vilket jag ångrar nu för han jag fick prata med var så himla otrevlig. Så här var det, jag var tvungen att ringa kundtjänst för att mitt lägehetsnumer bara hade tre siffror och de ska tydligen ha fyra, så jag ringde:

Han - ...namn.. adressändring

Jag - Hej jag heter Nils, jag håller på att adressändra på internet

Han - Okey!?
Jag - Och det funkar inte eftersom mitt lägenhetnummer bara har tre siffror, och de måste ha fyra?!

Han - Och vem har sagt att de bara har tre siffror, vad har du fått det ifrån?

Jag - Det står ju det

Han - Men vem har sagt det?

Jag - Det är ingen som har sagt det, men eftersom det står Lgh 110 på min dörr och på mitt postfack och på porttelefonen så antog jag att det är mitt lägenhetsnummer. Eller?

Han - SUCK! Lägg bara på en nolla framför!

Jag - Men funkar det då?

Han - JA(irreterat)

Jag - Tack för hjälpen, hej då.

Jag hade verkligen inte alls någon lust att tack för hjälpen, de ser inte så otrevligt ut, men han hade en välldigt otrevlig ton. Och de kändes som om han trodde jag hade hittat på mitt egna lägenhets nummer. Tycker synd om alla fem som var före mig i kön om de fick prata med honom. Nu är det iallafall ändrat så nu har jag en nya adress.

/Nisse

Tisdag

Jag är sjuk idag också, ni ska bara vet hur hemskt jobbigt det känns att vara sjuk när man gå en privat skola. Men samtidigt kan jag inte åka dit och smitta ner alla andra, men imorgon ska jag iallafall gå. Hoppas jag iallafall.
Så idag ska jag umgås med tvn hela dagen, kollar på nått gammalt top model avsnitt. Seriöst vem tror Tyra att hon är egentligen? I dom nya avsnitten fick bara tjejer som var under 1.70 söka, för att Tyra har fått för sig att hon ska ändra världen så alla får bli modeller även korta människor. Haha good luck!

/Nisse

Me and my






Hihi har fått lite söta bilder av Frida från en kväll för länge sedan när vi skulle till hugos. Gillar att jag ser ut som ett kvinligt litet emo på den sista bilden! Mått hår var härligt där. Varför är alltid svart hår alltids så härligt på bild?! Nu ska ja försöka sova har försökt med de hela dag å eftersom jag fortfarande är vaken så antar jag att ni förstår att ja inte lyckats!
Krya på dig jag!

/Nisse

Gay goes sick

När en vanlig kille är sjuk så gnäller han som fan. Men när en bög blir sjuk så gäller det fan att hålla sig undan för de finns inga som gnäller med, de vet jag av egen erfarenhet. För det känns som om den här förskylningen kommer ta kål på mig. Och inte nog med det vi talar om hur vi mår utan att du frågar, och vill att alla ska tycka synd om oss!! Nu vet du de så håll dig undan eller gå under i klagomål!

/Nisse

Sommar outfit




Jag tänkte att jag skulle tala om vad min drömoutfit är för sommaren. Det där lilla höft skynket, det stod att man kände sig riktigt naken i det eftersom den bara täker fram. Jag tycker det verkar välldigt härligt och svalt. SÅ den ska jag nog ha i sommar plus att man inte behöver oroa sig över vad man ska ha till!!

/Nisse

Dejting in the dark

En kompis till mig sa att det skulle vara med en från kalmar i Dejting in the dark, de avsnittet som är denna veckan. Och jag hade inte sett reklamen förrän nyss. Och jag fick lite av en chock, tjejen som ska vara med är min gamla jobbar kompis. Emilia eller Emelia eller nått i den stilen. Så himla konstigt och pinsamt. Minns iallafall att hon hade en väldigt fin sångröst och sa att jag hade fina kläder:)
Nu måste jag verkligen se de!

/Nisse

Sjuk

Usch jag mår inte alls bra, har mått konstigt den sennaste veckan. Har inte riktigt kunnat placera hur jag mått. Men jag antar att det har vart för att jag håller på att blir sjuk. Så jag var inte i skolan hela dagen, jag åkte hem vid två tiden för att jag inte orkade mer. Så nu ska jag sitta under min sjuk filt hela dagen och dricka te. Jag får göra te i kastrull för jag har ingen vattenkokare. Måste inhandla de och en mackpress!

/Nisse

Online 2

Hahah nu sa han att jag tydligen har träffat honom på fest två gånger. Men att vi aldrig har pratat med varandra. Varför kommer inte jag ihåg honom?! hahah det här är så himla konstigt. Fattar inte varför han inte sagt nått tidigare.

/Nisse

Online

Haha hände just en så himla kosntig grej, jag har suttit och skrivit med en jätte trevlig kille hela kvällen och pratat om olika julkalendrar. Och så vissar det sig att han bor jätte nära mig, typ bara några hundra meter ifrån, han brukar till och med gå till mitt netto. Hahah hur läskigt är inte det?!

/Nisse

Oops

Jag har vart lite ofokuserad hela kvällen. Har haft så mycket att göra. Var ute och gick mitt på dagen skulle motionera, men jag gick hem till frida och drack kaffe. Sen gick jag hem igen. Sen gick jag tillbaka till frida igen och åt mat, kycklingsallad och krambelurer. Underbart gott var det.
Sen har jag faktiskt inte gjort så mycket mer, bara vart allmänt borta.

/Nisse

For Your Entertainment



Idag är det roliga bilder på mig dagen eller nått. Hittade denna på kameran, den är från fredags när jag höll på att göra mig i ordning för att dricka öl med Bella, Elin gånger 2 och Olle. Och då tänkte jag att jag skulle ta en bild men jag blir väldigt uppstressad när jag har lite tid på mig, och det resulterad i att jag inte kunde stå still när jag skulle ta bilden..hehe.

/Nisse

Starry eyed



Igår kollade jag igenom min Kamera när jag och Frida hade tagit en bild och då hittade jag denna. Så jävla klassisk bög bild, lite ut med bröstet och ser allmänt "wannabe" snygg ut. haha fy!
Jag gick upp klockan 9 idag, tror jag. Jag har ställt fram klockan en timma vet inte om det var fram eller bak man skulle dra den. Måste kolla upp det sen. Håller på att tvätta, ofta det tar två timmar för tvätten?! Fattade inget alls var tvungen att sätta mig inne i tvätt rummet och läsa manualen. Ja mennar ska de verkligen ta två timmar, då hinner man inte allas köra många maskiner?!
Ska försöka städa idag också, men det är ju så jävla tråkigt, men först ska jag försöka få i mig lite frukost.

/Nisse

earth hour





Fina bilder va? Jag och Frida har firat earth hour hon i en lurvig mössa och jag i min gloria, vi firade med energi drink i champangeglas och tända ljus och skit snack. Helt underbar dag har det vart jag åkte till Fridas jobb och hälsade på henne och Nessa. Sen gick Frida och jag en sväng på stan sen åkte vi hem till mig i Norrköping. Jag gjorde Köttfärspaj, Frida hjälpte till genom att steka köttfärs. Sen har vi farit runt på mina 21 kvadrat meter hela kvällen, till för en liten stund sen. Så kul att vi är mobbade ihop.

/Nisse

My Current Obsession



Ellie Goulding skiva finns äntligen på Spotify, livet känns så himla underbart. Hon är underbar och underbarn. Har du inte hört henne boerde du lyssna på "Under the sheets" och cover på "be mine" av Robyn som Ellie gör tillsammans med Erik Hassle fast den finns bara på youtube.

/Nisse

Badhus

Haha badhus är ett så jävla fult ord, iallafall. Jag har fått en sådan lust att åka till badhuset, vet inte enns varför. Ja är ju allergisk mott klor men ja kan tänka mig att få lite utslag bara för att simma runt. Saknar till och med klor lukten!

/Nisse

Alright?

En på tv vann just 2.5 miljoner, och han planerade att bygga ett uterum. Jag skulle behöva vinna det, då skulle jag betala av mitt lån direkt. Köpa en lägenhet och massa möbler och ringa till mitt jobb och säga att jag bara vill jobba typ 60 procent och skulle vara ledig vid alla festivaler, ja skulle boka en utlandsresa och betala av gamla skulder. Och massa mer.
Usch jag är ganska bakis idag, har såndär tryckande huvudvärk. Men det var verkligen värt det. Jag spenderade kvällen på Bishop av alla ställen, men det var verkligen skit kul! Det var jag, Bella, Elin, Elin och Olle. Det ska verkligen göras om. Träffade en gamal gubbe som en gång på en efterfest frågade om jag hade en sjukdom, som klistrade fast sig vid Olles sida, haha stackaren!

/Nisse

Lev ditt liv på nätet, så lever ja mitt på riktigt

Har nyss kommit hem från skolan, hoppade direkt in i duschen. Ska slänga i mig lite mat sen ska jag hem till Bella och dricka vin, med två söta Elin och Olle.
Idag i skolan har vi haft people skills alltså vad man har för olika personligheter typ. Jag är tydligen entsuismisk, stavas verkligen inte så. Men någon kanske kan tyda det ändå. Nu ska de bli mat

/Nisse

Fredag




Nu är det äntligen Fredag, ja beehöver verkligen sova ut denna helgen. Har sovit så dåligt hela veckan. Idag ska vi ha People Skills, man lär sig typ om olika människotyper. Tror det kommer bli kul
Nu ska jag gå, ha en bra dag!

/Nisse

Loo.veee



Alltså jag skulle bara gå till Netto och köpa en lite chilisås, och fick släpa hem på denna. Den är fan större än mitt huvud och fick knappt rum i mitt skåp. Alltså VEM FAN BEHÖVER SÅ MYCKET CHILISÅS?

Nu ska jag äta hela!

/Nisse



You Can't Say No To Me

Frida och Viktor har vart här och fikat med mig, eller druckit kaffe. Eller jag och Frida drack kaffe och Viktor tittade på. Kaffe är verkligen livets dryck. Sen vissade mig frida hur man betalar räkningar. Så nu har jag betalat min första hyra, kändes hemskt. För först fick jag pengar och allt kändes rikt och härligt, men bara några sekunder efter kände jag mig fattig.
Sen beställde jag och Frida löshår, som skulle komma om någon vecka säkert lite mindre. Ja ska bara fylla ut lite, man blir verkligen beroende av det!


/Nisse

Påsk



Idag bestämnde vi att jag och Elin ska hem till Bella på påsk och fira påsk ihop med dom. Så himla gulligt av dom att bjuda in oss och låta oss vara med i familjen för en kväll. Så vi ska ditt på påskmiddag, sen på kvällen ska vi gå ut, ser verkligen fram emot det. Fast jag är lite närvös, men blir alltid det när folks familjer är iblandade, men mammor brukar gilla mig. Och Bellas familj verkar underbara, bara att vi får komma är ju underbart! Nu måste jag bara hitta en snygg påsk klädsel, hahah ja ska inte gå som kyckling.

/Nisse

What the f*ck?




Vad härligt det är när man får sånna här mejl, hoppas alla fattar att jag inte är allvarligt. Varför skulle jag vilja se en 49 åring i nylonstrumpor och kjol? Jag svarade inte enns för jag hade inte enns lust att vara trevlig.

På the Voice pratade dom om host, och sa att det var så onödigt och jobbigt. Och så undrade dom varför det fanns. Jag står fan ut med host det är inte så farligt. Men varör i helvete ska man vara trött? Det hade jag nog önskat bort.

/Nisse

Adam Lambert



Idag har jag frågat, ganska många i min klass om dom tycker att jag och Adam Lambert hade vart ett fint par. Och dom flesta höll med mig om att vi hade vart det. Ett helt underbart par hade vi vart, så nu har jag bestämt mig för att gifta mig med honom. Så jag antar att jag just nu kan räknas som hans grupie?! (Förövrigt borde jag ligga där naken i stället för den där kvinnan! Haha)

/Nisse

Dating in the dark

Hur kan någon i hela Sverige vilja delta i detta meningslösa program, alltså Dating in the dark. Så fruktansvärt pinsamt program. Och han Thomas som var med i dagens avsnitt, fy fan vilket jävla äckel. Han borde inte få vissas i tv innan klockan tolv.

/Nisse

Longshot

Jag tänker sluta göra saker för andra människor skull, inte för allas. Men för männniskor som jag vet ändå inte ger mig något tillbaka för det. Nu mennar jag inte saker eller något liknande, äsch orkar inte förklara hoppas ni fattar ändån.

Skolan gick iallafall bra, färgade håret på Ann Sofies kompis hår. Jag tyckte själv att det blev välldigt bra. Mörkt med röda slingor. Hon passade väldigt bra i det. Fast det var mer effekter en slingor när jag tänker efter. Och Bellas lillasyster var meed till skolan idag och fick sitt hår färgat. Världens sötaste lilla flicka.

/Nisse

Is it okey to feel anger?



Usch jag har typ inte sovit något alls i natt. Behöver sömn. Idag fortsätter det med loreal. Men nu måste jag springa!

/Nisse

Lisas student



Jag var så snygg på lisas student, även om jag knappt syns där i bakgrunden. Det är så snyggt med svart hår när man har rak lugg. Om jag inte var så blek skulle jag ha det!

/Nisse

Eviga måndag

Varför är alltid måndagar så långa?

I allafall så blev Camillas hårfärg jätte fin. Fast alla fick fina färger, sen om alla passade i den färgen de fick är något jag inte tänker svara på. Ibland ska man bara le det har jag lärt mig.
Håller fortfrande på med långhår uppgifterna till idag, har bara två valfria kvar nu. Kanske gör om alla jag gjort sedan eftersom jag inte äår speciellt nöjd. Äsch vi får se. Var inte så lätt för jag har ju lämnat alla mina grejor i skolan idag kom ja på, lyckat nils.

/Nisse

For Your Entertainment





Ska snart gå hem till Elin, för vi ska åka bil idag. Idag kommer det en från Loreal till skolan och ska lära oss massa om färg och Loreal. Ska bli kul, fast jag har fortfarande formsvacka. Sen kommer Camilla till skolan på eftermiddag vi ska färga hennes hår, för vi skulle ha med oss modeller.
Förresten är jag en av få i Sverige som fortfrande har kläder på mig, eftersom alla  tydligen har en outfit på sig istället?! Hatar de ordet!

/Nisse


Rehab



Jag är inne i en formsvacka med mitt långhår projekt. Usch, ska göra resten av sakerna imorgon. Har verkligen inte lust med det. Men ska ta nya krafter till imorgon eller försöka iallafall.
Förresten kollar jag på ballar av stål, tycker dock att dom börjar gå lite förlångt i sina skämt. Det är mer på gränsen till pinsamt hela tiden. Sånt går ju knappt att titta på, ja tittar bara för att ja inte orkar byta. Förresten vad är alla roliga komiker som brukade vara med?!

/Nisse

Långhårs design

Fan idag går det inte alls som jag vill. Det blir inte alls som jag tänkt mig. Har hållt på med frisyrerna sen klockan 1. Fick springa och köpa gummiband för jag har haft sönder alla. Ska fortsätta nu. Sen ska jag laga mat.

/Nisse

Söndag

Söndag måste vara den tråkigaste dagen i veckan, måste snart sätta mig och göra sju frisyrer på docka. Har ingen vidare lust, egentligen hade jag bara behövt göra 4 men av någon konstig annledning sa jag att jag vill avancera i långhårs design på mitt utvecklingssamtal.
Fast första ska hälla i mig några liter kaffe.

/Nisse

I don't ask for much

Frida har vart här och druckit vin och kollat på Power Puff Pinglorna, jag vill vara liten igen. Allt var så mycket lättare då, eller hur!? Ja dom enda problem man hade då var att alla syskon fick lika mycket läsk. Nu ska man helt plötsligt tänka på hela världen, eller iallafall halva. Hur ska man ha tid för det.
Elin kom också förbi en sväng också, så jag bjöd henne och Frida på ett jätte god köttfärspaj som jag hade bakat/lagat. Ibland kan jag verkligen, det var mysigt.

Usch jag har tappat all lust, men imorn ska jag vakna aspep!

/Nisse

Saturday night fever



Sitter och väntar på att Frida ska komma, med sne septum. Vi ska dricka vin äta min köttfärspaj och kanske dricka grogg, kanske slutar med utgång det brukar det göra när vi är i farten.. Gör mig inget jag är ändå på så bra humör. Fick iallafall tillslut upp mina tavlor. Såg att en tavla jag vill ha är på rea, så funderar på att gå och köpa den efter den 25. Hoppas den finns kvar då.
Ska nog gå och möta Frida för hon är seg, jag tänkte dricka vin i väntan men vissar sig att jag inte har någon vin öppnare.

/Nisse

Som sagt







Som lovat här är lite bilder på min lägenhet, inte så fin ännu. Behöver lite mer tavlor och kuddar och jag hatar verkligen golvet. Min mamma glömde min matta så jag får leta reda på någon, för det är verkligen inge vidare.
Men det är work in progress. Toaletten och hallen ser jag ingen menning med att lägga upp bild på, inte den hylllan där jag har massa skräp i heller, för nu ser de ut som jag är renlig av mig.

/Nisse


He said


Haha ibland får man verkligen till det!


Jag hittade min cam när jag flyttade. SÅ nu ska jag bli som Kissie och lägga up cam bilsder varje dag, eller inte. Men eftersom jag är så lat och dålig på att ta bilder är det bra att jag hittade den för då behöver jag inte anstränga mig lika mycket..heh.

Nu ska jag gå till stan. Ska mest titta men ska köpa sånna saker man hänger upp tavlor med.

/Nisse

Try sleeping with a broken heart

Har just klarat av första natten själv i lägenheten, för igår sov ju mamma här och det kändes inte som första natten eftersom det var så stökigt. Enda problemet som ja kan se det är att det är lite kallt, men jag har höjt värmen.
Ska hoppa in i duschen och gå ner till stan tänkte jag. Behöver lite fler kuddar.

/Nisse

im not outside

Härligt jag hade tydligen internet, skit skönt. Dock har jag sådant med sladd. Men tycker ändå det är ganska skönt. För endel trådlösa internet bara loggar av och på hela tiden.
NU har jag iallafall kommit in i min nya lägenhet. alla möbler är uppe och jag är riktigt nöjd faktiskt. De blev riktigt mysigt. Och min mamma är helt underbar som har köpt två möbler till mig, och lite till. Massa med kärlek till henne. Det behövde jag verkligen. Vi var på ikea idag jag köpte ett jätte fint bord till mina stolar.
Sen kom Richard förbi på kvällen och hjälpte mig upp med gardinstången. Jag vågade inte borra i väggen..hehe. Men det fixade han galant. Men tavlorna fick vi inte upp så ska gå och köpa speciella spikar eller var det va imorgon.
Så det kommer bilder efter allt har kommit upp istället, de blir lite roligare då.

Imorgon ska Bella och Elin och två till i min klass på frisörmässan. Jag vill också. Är riktigt avundsjuk. Men jag ska bjuda hem Frida på middag istället.

/Nisse

Torsdag

Idag ska jag flytta. Hoppas ingen har missat det. Haha. Iallafall ska jag göra mig iordning och åka till skolan. Sen ska jag hem vid ett och möta mamma. Men jag ska nog gå fem minuter tidigare från lektion, fan vad intressant!

/Nisse

im not online im outside

Imorgon flytttar jag, jag är som ett litet barn på julafton. Ska bli så kul, ska bli jätte kul att träffa mamma också. Jag vet dock inte om jag kommer ha internet i min nya lägehet förrän den sista. Så bloggandet kommer förmodligen ligga på is till dess. Kanske skriver nått någon dag om jag har tillgång till data, men förmodligen inte. Men det är bara om jag inte har internet. Men det märker ni väl om det är tomt ett tag.
Men om de funkar ska jag lägga upp massa bilder på min lägenhet, annars kommer dom när jag får internet. I helgen ska jag iallafall plugga massa, tvinga hem frida och även tvinga hem Bella och Elin på en fika, om man inte måste plugga.

/Nisse

Go to sleep

Är det fel att vilja gå och lägga sig nu? Jag är så jävla trött, var inte hemma från skolan förrän klockan sju. Och sen ställde jag mig och laga mat som inte var klar förrän klockan 8. Och nu är det kväll. Fan vad fort det går. Sen när vi kommer gå till klockan sex två dagar i veckan kommer dagarna att springa iväg.
Gick så jävla dåligt i skolan idag, fy fan. Men om det inte kan gå dåligt kan det ju inte gå bra, eller nått annat smart.

Imotgon ska jag flytta in i min nya lägenhet, ska bli så himla kul. Men först har jag skola till klockan ett. Sen ska jag kasta mig på pendeln hem och möta mamma.. Sen ska vi börja flytta in. Eller ja ska bara flytta in, hon ska bara stanna över natten. Och på fredag blir det ikea med mamma.

/Nisse

9 to 6

Nästan som 9 to 5, ska vara i skolan till klockan sex idag-. Så jag kommer vara mer frånvarande än vanligt. Imorgon flyttar jag in i min nya lägenhet!!

/Nisse

Lägenhet



Kändes som om det var dax för en bild, mest för att jag fick en massa bilder av Elin idag. Eller egentligen var dom till Frida. Men man måste väll passa på.
Jag tvingade iallafall med Richard att kolla på min nya lägenhet idag, eller kanske ska säga rum. Men jag gillar den. Den kommer bli ur mysig när jag får min egna prägel på den. Jag slet med mig ett måtband och mätte det mästa som jag kom åt, haha.

/Nisse

Don't go away mad

Det gick faktiskt ganska bra på provet trots allt. Skulle bli välldigt förvånad om jag inte klarade, lite förvånad om jag inte fick VG heller(önsketänkade kallas det). Stackars Anna som  måste sitta och läsa mina tio sidor med min dåliga handstil och hundra stavfel. Hon lär behöva gissa mycket.
Imorse gick jag förbi min  lägehet, möte Börje utanför. Som gav mig nyckeln, sen skrev jag på nått papper. Kände mig väldigt vuxen. Haha min lägenhet är så liten. Tur att jag inte har så mycket saker. Håller på att packa nu, har typ bara fyra kartonger eller nått. Men då har jag inte packat kläderna ännu. Det får jag göra imorgon efter skolan antar jag.

/Nisse

the test

Idag är det prov, har så stor lust att bara gå att lägga mig igen. Känner mig inte alls förbered. Usch! Men det får gå som det går, det hade förmodligen vart lägttare om vi hade repeterat lite mer. Men det får gå iallafall känns som om ja kan lite iallafall. Nu ska jag snart gå och hämta min nyckel till lägenheten.

/Nisse

Måndag

Ny vecka, denna veckan börjar vi gå till klockan sex. Vilket jag fick reda på idag. Så på onsdag kommer jag att sluta klockan sex. Jag lär vara helt slut.
Idag hade vi iallafall anatomiska förutsättningar. Kom fram till massa olika saker. Jag har tex ett hjärtformat ansikte, hur man nu ska tolka detta. Imorgon klockan halv åtta ska jag få nyckeln till min nya lägenhet. Ringde en man vid namn Börje idag. Och vi bokade in ett möte imorgon vid halv åtta.
Nu måste jag plugga, plugga och plugga.

/Nisse

Vadå förutsättningar?

Ìdag ska vi ha anatomiska förutsättningar. Alltså jag antar att det är att man ska lära sig att se vad folk passar i. Antar att ja kommer får reda på att jag inte passar i min. Iallafall bör jag få min lägenhet idag, ska hinna pluggga massa också. Dock fattar jag inte riktigt vad man ska plugga på. Men om jag säger att ja ska plugga låter det bra!

/Nisse

Hard work

Idag blev jag erbjuden världens sjukaste jobb i ett mail, något jag verkligen aldrig hade kunnat tänka mig att jobba med heller för den delen. Så jag tackade artigt nej. Även om jag hade kunnat tänka mig att ha ett helg jobb, fast då mennar jag ett vanligt jobb, inte de jag blev erbjuden med andra ord. Men samtidigt vet man ju inte om man kommer orka jobba när vi börjar gå till klockan 6 två dagar i veckan.  Kanske inte är så sent men om man tänker att man ska ta sig hem också så är man inte hemma förrän klockan sju då.


/Nisse

Twilight new moon


(jag äger inte bilden)

Idag tvingade jag mig igenom Twilight new moon, alltså jag fattar inte hysterin?! Vad är det för speciellt med dom förrutom att dom är grymt överskattade!? Kan bero på att jag inte tillhör målgruppen, känns som om den är mer för dom som är i 14-18 år ålder eller kanske bara till 16 år åldern. Tycker inte att det finns något alls speciellt med de filmerna, dock var inte tvåan lika stort sömnpiller som första. Känns som om vampyr filmer/serier är dom nya high school musical eller hanna montana.
Dakota Fanning var iallafall helt underbar, det enda bra med filmen, och hon som spelar huvudrollen är iallafall också ganska duktigt.

/Nisse

?

Alltså haha, igår var så himla misslyckat. Eller hemma hos Frida var det skit trevligt. Men sen när vi gick till hugos var det så himla lite folk, och vi kunde verkligen inte fatta varför. Och då bestämde vi oss för att gå hem igen lite sennare. Och när vi var påväg säger frida, fan klockan är ju bara kvart över elva vi skulle ju gå ditt så vi var där vid 12. Hahah klart som fan det inte är nått folk ute vid elva, haha jävla puckon vi e som var så tröga.

/Nisse

Anna

Yes anna vann, så jävla underbart!!!! Är så jävla underbart usch är så glad. Bästa låten!!!! har inte mycket mer  att säg nu ska jag fortsätta festa!!

/nisse

What would my daddy say?



Nu ska jag snart springa på förfest. Är pepp som bara den. Sitter och dricker vin, och tänker kärring tankar som "åå vad livet leker". Klippte ju Richard idag det blev jätte fint. Har jeans jackan idag också för att jag är så satans förälskad i den!

/Nisse

I left my head and my heart on the dancefloor

Idag har jag gjort min vanliga lördag underhållning, vilket innebär erikshjälpen(second hand typ, för er som inte visste det) Älskar gamla möbler. Fanns ett helt underbart piano, synd att det var så jävla stort. Det var helt underbart. Köpte som vanligt inget, tittade bara.
Men sen gick jag till netto och köpte en klippkappa, tänkte det kan vara bra och ha en dålig kappa hemma. Man vet ju aldrig. Köpte en till Elin och Bella också, dom kostade bara 60 kronor. Så det var ett kap.
Ikväll blir det utgång iallafall. Först förfest med melodifestivalen hemma hos frida med Viktor, Elin, Olle och en okänd. Så det blir nog trevligt. Sen blir det hugos.
Ska klippa Richard nu.

/Nisse

Even if you cannot hear my voice

Det är konstigt hur dagarn  kan ändras så fort. Dom kan börja hur bra som helst, och sluta inge vidare. Men jag antar att det är det som gör livet speciellt. Imorn ska jag iallafall göra det jag är bäst på gå på fest. Lendet på!

/Nisse

Dance in the dark



Jag har vart duktig och ansträngt mig och tagit en bild. Allt för att slippa göra en frisyr som inte går att göra på dockan, den har alldeles för kort hår. Har även ringt Elin och beklagat mig om eländet. Kan inte sluta lyssna på Lady G, fan jag längtar tills den 8 maj.
Jag längtar även till lördag, först var jag inte alls pepp. Men nu är jag jätte sugen på att gå ut. Ska först hem till frida och förfesta och kolla på melodifestivalen. Om ja inte skulle bli frisör, borde jag ha blivit en sådan som får betalt för att gå ut och festa för jag älskar att gå ut!

/Nisse

LADY G




Vi har just köpt biljetter till Lady Gaga den 8 maj. Den perfekta föddelsedags pressenten till mig själv. Tyvär så släppte dom bara biljetter för 500 så Bella och bellis mamma kunde inte följa med, tråkigt. Men då fick Frida och Viktor följa med istället, så då blev dom glad. Äsch jag är med glad. Så det blir jag, Elin, Olle, Frida och Viktor. Gaga here we come!!

/Nisse

<3



Pratade just med Malin, som just har gått ut sin smink skola och flyttat hem till kalmar igen. Och hon ska sminka Linda Sundblads lag i körslagen, så jävla häftigt. Det är för fan helt underbart. Hon har verkligen förtjänat det, jag är stolt som en pappa!!!

/Nisse

You can't beat me




Jag, Bella och Elin har i några dagar prata om långt nackhår. Sen vi klippte det på en docka. Och jag tycker det är jätte fint och håller på att spara ut så det blir som jag hade förrut. Men dom bara skrattar åt mig och tycker inte det är något vidare. Och som vanligt vet dom inte vad dom pratar om, det är ju skit snyggt. Va tvungen att kolla massa bilder på det för att påminna mig själv om hur snyggt det är!!!

/Nisse

MVG barn

Jag fick mvg på mitt arbete om arbetmiljön. Jag blev så himla chockad för jag trodde att jag skulle få G, men gud viljken underbar känsla. Fick reda på det när jag var på utvecklingssamtal, låg på vg i de flesta ämnena utom två där jag låg på g. Men vi har inte gått så länge än så dom hade ju inte så mycket att bedömma på än. Men en av lärarna hade skrivit att jag var en go och härlig kille. Man blir så glad av sådant!!

/Nisse

Ingen vill festa med oss så vi festar ihop!

Frida hade vart gullig och lagt in lite fest bilder på ett usb till mig. Så nu tänkte jag dela med mig av dom. Endel e så jävla fula, speciellt dom när mitt hår va gult. Varnar för stötande bilder, enjoy. (Orkar och vågar inte lägga in alla)






























LADY LOVE GAGA


(jag äger inte bilden)


Jag, Elin, Bella, Olle och Bellas mamma har bestämt oss för att gå på Lady G. Om vi lyckas få tag på biljetter vill säga. Helt underbart, så nu längtar jag till att det ska bli fredag så vi får reda på om vi får biljetter eller inte.

Nu ska jag diska min mat låda. Intressant va?! Egentligen är det inte ens en matlåda det är bara en gamal glassburk. Hahah nisse von trash!

/Nisse

Det är för tidigt

Nyss när jag tittade ut kunde man se gräset. Ja fast inte hela gräsmattan, utan det var mer som hål i snön. Känns underbart. Jag behöver vår så jag kan börja använda mina nya skor.
Idag ska vi ha långhår, jag ska släppa med mig bäver dockan jag har hemma till skolan.


/Nisse

Look a like = ?



Jag är tydligen lik den där kändisen, kom den där sidan fram till. Efter att ha skickat in typ fem bilder, och datan sagt att jag inte har nått ansikte så var jag lik en KVINNA?! Vet inte rikigt om ja kan se likheten. Men om några år när mitt hår har samma längd kanske ja ser den.

/Nisse

A Curious Thing




Jag har just blivit lite teknisk, för jag har just tjattat till mig ett spotify som jag får låna av min syster som är i norge. Så hon kan inte använda det där. Så nu ska jag sitta och lyssna på underbara Amy Macdonalds nya skiva. Alltså underbara kvinna.
Förövrigt har jag ett halvt voddler på min data. Men kan inte slutföra installationen för att jag har inte tillräckligt med uttryme, haha känns lyckat. Kanske borde köpa en såndär extra hårddisk och ha det på, eller inte.

/Nisse

Lägenheter

Jag har blivit beroenda av att sitta och titta på lägenheter. Det är så himla kul. Ja kommer bli en såndär som flyttar hela tiden haha. Men nu e det bara 9 dagar kvar tills jag flyttar in i min lägenhet, fast ja kanske skulle börja kalla den för rum istället. Eftersom det bara är en liten etta.

/Nisse

Tisdag

Imorse vaknade jag av att klockan ringde, då tänkte jag att det var helg och att jag skulle stänga av den. Idag ska jag iallafall rulla permanent..yey. Usch! Det är inget vidare. Alltså jag fattar inte hur hon som "tagit över" saab helt plötsligt har blivit Sveriges mäktigaste kvinna?! Ja kanske också borde bli chef över ett företag som håller på att gå i konkurs och bli sveriges mäktigaste man!

KAFFE!

/Nisse

Maria

Alltså super söta Maria Montazami är tillbak på tv, det känns helt underbart. Hon är ju så himla underbar. Hon borde ha ett helt eget tv program. Jag skulle sitta bänkade varje gång. Dom andra två var ju bara pinsamma. Satt bara och väntade på att Maria skulle inta rutan igen. Hon är verkligen helt underbar.

/Nisse

Pucko

Idag hade jag stora planer, klädd sailor inspererat skred jag mott konsum för att köpa pucko. Men dom hade inte ens pucko på min konsum, bara juice. Och jag som hade tänkt överraska Elin med en föddelsedags pucko. Men det blev inget alls.

/Nisse

Merry me in black nikeys

Har vart lite frånvarande typ hela dagen. Det är för att jag har haft så mycket att göra. Har stått och försökt få till en snygg svinrygg, fick till tre men blev inte nöjd med någon. Har även vart med Frida på stan en svänga. Jag köpte självklart ett par Nike skor, hel svarta med hår där bak. Haha låter konstigt, men dom är skit snygga. Ska lägga upp bild imorn om jag orkar. Nu ska jag hoppa i sängen.

/Nisse

My current obsession




Egentligen brukar jag inte fastna för musikaler, men det här är verkligen ett mästerverk. Helt underbar, den är så jävla snyggt gjord. Vill bara se den om och om igen. Jag måste ha missat när den gick på bio, för jag har inte hört talas om den innan, för jag hade verkligen velat sett den på bio. Tänker inte beskriva vad den handlar om eller nått, för den måste helt enkelt ses. Här nedan är iallafall en av mina favorite scener. Det är Fergie, vilket jag inte fattade förräns jag såg det i efter texten. Verkligen smart av henne att ta en mindre roll i en film och gör den super bra, fler borde göra som henne.




/Nisse

Drömland

Jag har farit runt nästan hela lördagen, så nu e jag helt slut. Efter att ha vart på erikshjälpen gick jag hem och började städa. Sen åt jag mat med Richard. Sen gick jag till systemet och efter det åkte jag till Linköping. Hälsade på Frida på hennes jobb. Där träffade jag någon tant som tydligen sålde smink, hon kunde dock inte så mycket om det. Men dom sålde tydligen ut något märke som var välldigt välkänt. Var mycket sugen på att köpa massa för att dom sålde ut det så billigt, men vad ska ja ha det till!? Så det blev inget.
Men det blev subway, en blekning och massa lösgodis.
Sen åkte vi he, till Frida och satt helt still framför tvn med chips, vin, lösgodis och popcorn. Sådant gör man alldeles för sällan. Det är underbart när det väl händer. Vi har stora planer. Iallafall snackade vi om att vi förmodligen kommer gå ut, och vi nämnde de några gånger. Haha men båda va typ halv döda, så jag åkte hem istället.

/Nisse

Lördags underhållning

Nu ska jag snart möta Bella, så ska vi gå till erikshjälpen och leta fynd. Jag brukar aldrig hitta något. Sen ska jag kanske till stan och fika med Johanna om hon inte är allt för bakis, får se. Jag brukar inte fika i stan så får se vart vi hamnar någonstans. Ska nog bleka håret om jag hittar min färg.

/Nisse

My current obsession



Jag är verkligen besatt, det är bara så underbart när Amanda kommer ut. Ända jag lyssnar på just nu, så bra och passande.

/Nisse

Ja ska bli beroende av godis istället för dig

Snälla tanter på konsum som låter mig handla, fast dom hade tänkt stänga. Men jag antar att dom såg på mig att jag behövde godis. Jag är nog en av deras största kunder, iallafall på lös godis. Jag ser alltid till att cola bilarna tar slut, ser det som mitt uppdrag i universum. Saningen är den att godis är den enda sanna lyckan, kanske kaffe också.

Nu är det iallafall bara 10 dagar kvar till lägenheten är min. Och 13 dagar tills mamma kommer, längtar. Har inte träffat henne sen i slutet av December.

/Nisse

I wanna be like you

Äntligen helg, så skönt. Har vart så energilös hela veckan. Så nu ska jag ta nya tag..haha hatar när folk säger så. Men det ska jag iallafall.
Kollade mitt konto nyss, hade typ det dubbla. Så skönt. Trodde verkligen inte jag hade så mycket. Imorn blir det som vanligt st erikshjälpen. Bella ska följa med så det blir trevligt. Nu ska jag lata mig.

/Nisse

Steven Miesel


Fotograf: Steven Miesel


Idag har vi klippteknik hela dagen, vi har bara en grund frisyr kvar att klippa. Så snart ska vi börja klippa på modeller, sen på kunder.
Idag ska vi åka bil till skolan, så himla skönt avslut. Speciellt för mig som ska släppa hem ett dock huvud och mina redskap för att jag ska ta igen saker som jag missade när jag var sjuk. Som sagt jag tar igen de jag missat så fort jag kan.

Steven Miesel är verkligen en helt underbar fotograf. Bilden hade jag på mitt arbete som jag skrev, som framsida. Fast den hade inte alls med det att göra, men den va så fin.

/Nisse

Katt

Jag har länge funderat på vad, och om jag ska skaffa ett husdjur när jag flyttar till min egna lägenhet. Fast jag vill ha ett som inte lever så länge. Eftersom jag inte vill ha ansvar för ett husdjur resten av livet. Av samma annledning har jag bestämt att det inte blir ett husdjur, på grund av min omogenhet.
Men om jag skulle skaffa ett husdjur hade det inte vart en katt. För det börjar med en katt sen sitter man där ensam i en liten 2 när man är 70 år, ensam och en katt tant eller som i mitt fall katt farbror. Och man skulle ha en tvåa för att få rum med alla jävla katter man skulle ha. Nä jag får nog skaffa en såndär uppskruvningsbar fisk istället och ha den i ett litet glas. Men hittar ingen sida där dom säljer sånna men om någon vet så hör av er.

/Nisse

Tid

Jag förstår inte hur man ska få tiden att hinna till, kanske är jag som planerar dåligt. Men jag vill verkligen inte skriva ett arbete på det vi ska skriva ett arbete på. Känns så himla menningslöst. Jag är verkligen inte på humör för det. Men ska ta mig samman och göra det snart, har bara ett kapitel klar så ska väl inte klaga.
Idag var jag kvar längre i skolan för att klippa det jag missade en fredag, gick inte alls bra men nu är jag iallafall ikapp och det känns skönt. Fattar inte varför man inte tar igen saker om man ligger efter, speciellt om man har betalat för utbildningen. Förstår inte hur endel tänker, TUR ATT JAG E SÅ SMART..haha.

Ringde iallafall han som har lägenheten som jag ska flytta in i. För jag fick för mig att han skulle höra av sig till mig den sista i förra månaden. Men jag hade tydligen missupppfattat allt. Kanske inte är så smart trots allt.

/Nisse

Snart helg


(Bilden hare inget med texten att göra)


Ska snart dra till skolan, orkar inte göra  mig i ordning. Jag har vart så himla trött hela veckan. I morse tänkta jag att jag skulle ta sovmorgon. Och de kan jag ju inte?! Det är så jävla jobbigt att trängas med alla människor på stadsbussen. Inte nog med att man måste ut i kylan man måste åka buss som e skit full och full av morgon andedräkter. Folk borde äta mer tuggumi.

/Nisse


Vad är detta?

Jag har världens sämsta dag igen, så den negativa tonen fortsätter. NU ska jag bort så jag hinner inte försöka skriva något som jag tror är intressant.

/Nisse

Morgon fortsättning

Nu har jag bytt kläder, så nu är det inte lika illa. Nu ska jag till skolan. Men först ska jag trängas på bussen.

/Nisse

Morgon

Idag tog jag på mig kläder som var bekväma, vem gör det? Tar på sig kläder som enbart fyller ett bekvämt behov. Jag kommer ångra mig när jag kommer till skolan. Men just nu förtjännar jag bekvämma kläder. Det är ungerfär som en såndär inbjudan där det står att man ska bära oöma kläder, vem gör det?!

/Nisse

I don't need to go to war, im already in one




(Iselin Steiro) (Jag äger inte bilderna)


Jag har en negativ vecka, men dom har bilderna får mig att må bra. Skitigt är snyggt och jag borde äga jackan på den sista bilden.

/Nisse

Don't go away mad

Så då var ännu en dag i skolan avklarad. Idag lärde vi oss att göra folieslingor. Jag har bestämt mig för att jag ska bli skit duktig på det. Sen fick vi även reda på att vi behöver fyra klippmodeller, så nu måste jag hitta det också. Sitter och skriver på arbetet just nu, handlar om vatten skit tråkigt.

/Nisse

Ännu en morgon

Då var det tisdag igen, känns ibland som om dagarna flyter ihop när man går i skolan. Idag ska jag skriva ett arbete till. Minns inte ens vad det handlar om. Mest av allt vill jag bara gå och lägga mig igen.
Igår rensade jag ut min garderob på kläder jag ska skänka bort, tre koftor, en t-shirt, ett på cheap monday jeans och en skjorta. Jag är en riktig välgörare.

/Nisse

Måndag


(Jag äger inte bilden)


Jag har en dålig dag, längtar bara tills att jag ska få gå och lägga mig. Men hur som helst ska jag iallafall dela med mig lite. Idag var det en i gamla klassen som sa att jag var fin i håret, så himla gulligt med komplimanger. Man borde ge varandra komplimanger oftare, det är så himla underbart. Så imorgon ska jag nog ge lite mer komplimanger till folk. Förresten ska Bella ha blått läppstift imorgon tydligen..hahah får se om det kommer att hända hoppas.
Fler människor borde vara som Audrey Kitching, hon är så karsmatisk. Man blir glad av färg.

/Nisse

RSS 2.0