Flyttat

Jag har flyttat till

http://ispy.blogg.se/

/nisse

flyttat

www.ispy.blogg.se/

/nisse

WHY?

Varför känns det som om jag håller på att bli sjuk igen? Jag har ju för fan inte rökt på hela veckan, igår var det första gången jag rökte en hel. Så min kropp borde ju vara jätte lycklig och inte förskyld. De kanske e min kropp som talar om att jag borde röka?!
Hur som helst idag år jag bara till ett. Sen ska jag hem och vila upp mig till imorgon. Då ska jag och frida till hugos som alltid. Fast jag ska in till stan en sväng idag också.

/Nisse

My Current Obsession



?

/Nisse

?



Alltså jag såg denna bilden på posh24, i ett inlägg om att Jessica Simpson inte borstar tänderna så ofta. Men hur fan ska man kunna koncentrera sig på att läs när man ser hennes bröst. ALLTSÅ HERREJ*VLAR VIKKA BRÖST, ett av dom e fan lika stort som Ellens huvud!! oj ojoj..


/nisse

Veris och jag





Idag gick jag upp klockan sju typ, fast jag vaknade typ klockan sex. Iallafall så åkte jag till linköping och besökte Vera, eller såkallad Veris. Vi åt frukost och myste hemma hos henne, det var jätte trevligt. Sen gick vi till stan och först gick vi till myrorna som förövrigt är mycket bättre i linköping. Sen gick vi till Hm där jag köpte den svarta jeans jackan som var på rea. Tänkte det kunde va bra att ha en svart för så kan man ha den till jeans.

Iallafall så möte vi upp Frida sen och gick till Montler' ja köpte en ny klippkam. Eller Vera fick göra de åt mig för att jag slarvat bort min. Sen gick vi till lite andra affärer som sålde andra hands saker. Jag köpte en jätte fin halsmojäng alltså en halsdduk fast mindre kommer inte ihåg va de hette, de var iallafall ankaren på. Lägger upp en bild på den någon dag när jag inte ser så gay ut. Sen så köpte jag även väskan på den översta bilden för 15 kr jag hade bara en 5kr löst så vera betalade en tio så hon är delägare. Haha bra dag.

Nu ska ja baka pizza.

/Nisse

du är guld



vi är guld<3

Trash talk

Tänker inte yttra mig om hur det ick i skolan idag,. förrutom att jag klippte en liten pojk. Det var hans första frisör besök och han grät hela tiden. Men det ick skit bra och fort som fan.
Jag har bjudit Frida på korv med bröd och hon klippte mig, så nu ser mitt hår mycket fräschare ut önskar att man kunde klippa sig varje vecka.
Imorgon ska jag nog åka in till linköping och fika med veris och tvinga med henne till stan.

/Nisse

carless whispers

Nu ska jag snart åka tilll skolan och klippa, har ju två klippningar idag. Om de inte blir omflyttat. Sen efter skolan kommer Frida hem till mig och klipper mig, mest topparna tror jag. Men vi får se.

/Nisse

you stole me

Det var dåligt med power walks förra veckan, men idag tog jag igen det och gick skit fort. Så nu ska jag ta tag i det igen, men de snöade förra veckan så jag tyckte jag förtjännade att slöa lite då. Ska snart göra mina 40 situps som jag inte slarvar med och gör varje dag, och alfabetet.

/Nisse

joy surrender





Usch jag behöver allt det här, eller det känns som om jag behöver det iallafall. Det värsta är att det skulle inte vara allt för dyrt om jag beställde allt utom en brun väska jag vill ha. Men då får jag leva som förra månad och de pallar jag inte. De suger att leva efter en budjet. Och ja jag fattar att ni inte ser va det är för något ja behöver, de var mer för att visa hur mycket jag behöver. Allt syns dock inte.

/Nisse

your garbage

Är det inte härligt när man åter upptäcker ett band man lyssnade på för länge sedan, jag har upptäckt the ark igen. Känns helt underbart. Då mennar jag inte deras nya låt Superstar utan de gamla låtarna.
Idag har vi rullat spiral rullning och skrivit beskrivning på hur man gör, skit tråkigt enligt min menning. Eftersom det var problem baserat så hade vi ingen lärare. Hade känts som om jag lärt mig mer om läraren närvarat. Imorgon har jag iallfall två kunder, skojj. En som ska ha tuppkam och ett barn.
Nu ska jag äta potatismos, jag hade världens sug efter det. Det är ju sjukt!!

/Nisse

taxi




Ska snart åka till skolan, men först ska jag dricka massa kaffe. Idag ska vi förmodligen rulla massa permanent om jag inbte mins helt fel.

/Nisse

there's no room in the vip for me






Jag har snott av Frida, från i fredags.
Idag klippte jag en jätte trevlig kvinna som hete Eva. Hon blev super nöjd och var jätte trevlig. På onsdag ska jag tydligen klippa en tuppkam och bleka den, skojj. Idag gick Bella hem i fel jacka, haha de tyckte jag var kul. Vi var på Max och köpte glass, eftersom Elin körde. Det var mysigt.

/Nisse

wakeup call

Idag ska jag åka bil till skolan med Elin, härligt. Har den skit fula skol tröjan på mig. Idag går jag till klockan sex.

/Nisse

Strut

Jag ska berätta om min dag, ja har faktiskt vart riktigt produktiv. Dock inte här.
Jag gick upp klockan sju och började tvätta, gick och la mig igen till klockan nio. Då hängde jag tvätt och gjorde mig iordning och sen vid elva åkte jag till linköping, där jag möte upp Frida. Inte samma Frida som jag brukar vara med. Detta är en Frida som skulle gått min skola, men valde att tacka nej. To bad. Iallafall åkte vi till ikano huset och det var super trevligt. Jag köpte bara ansiktstvätt och cream. Sen svängde vi även förbi Chilii och Rum, älskar dom affärerna. På parkeringen gick jag till fel bil, för det stod en precis likadan som Frida hade bredvid hennes. Och jag trodde de var hennes och trodde hon var påväg mott fel bil. Det tyckte hon var jätte kul, hehe de måste sett så ut också.
Sen for vi in till linköping och åt sallad på ett underbart ställe där man fick välja själv vad man ville ha i sin sallad. Kommer inte ihåg vad de hette men jag rekomenderar det. Vi satt på uteserveringen det var skit kallt, men vi pinade oss igenom det. Sen fick jag skjus av sockersöta Frida till stationen där en snorunge skrattade åt mina skor och jag låtsades va oberörd fast jag egentligen bara ville köra ner foten i halsen på honom. Men de gjorde jag inte.
När jag väl var hemma så ställde jag mig och gjorde köttfärspaj som jag alltid äter på söndag för då gör jag fem matlådor till alla dagar i veckan av de som blir över, då slipper jag anstränga mig i veckorna. Sen kollade jag på en ashärlig film med Amanda Seyfried och tyckte att hon var det vackraste i hela universum. Så nu ska jag lägga mig och kolla på en till film med henne.

/Nisse

It takes a fool to remain sane



Why are Sundays so hard?

/Nisse

a little bit

Jag längtar till sommaren när jag ska till Öland och jobba ska bli skönt att tjäna lite pengar istället för att bara slösa bort pengar. Tror jag har lite hemlängtan, eller om jag bara längtar bort lite. Skulle va skönt att åka utomlands och lämna allt hemma ett tag.

Har just sett Jennifer Lopez nya film, den dög. Inte jätte bra men inte skit dålig heller. Varför är inte kärlek som på film?

/Nisse

The walk of shame?!

Jag har just gjort det som folk kallar the walk off shame, eller nästan iallafall. Om det räknas med att jag gick hemifrån mig in till stan ofixad och bakfull som stryk för att möta frida och hämta min väska och sen gick hem sen och skämdes lite, jag låg inte med någon heller så jag vet inte riktigt om det räknas. Men i min värld så gör det de.

Konserten igår va bra, eller den var underbar. Synd bara att den inte var längre och att han som var galen inte ramlade och slog sig.

/Nisse

Run forrest?!

Jag har skit bråttom, jag ska springa till Frida snart ska bara slänga i mig två varm korvar med Johnnys senap först. Sen ska vi gå på björnstammen. Fan det kommer bli asnice. Sen hem till frida igen och förrfesta, och sen blir de hugos. Har suttit och svara på en massa frågor om min klädstil till min kompis projekt arbete. skojj. Jag e socialare imorn om jag inte skit bakiks!!

/Nisse

My Current Obsession



Den här låten är så fruktansvärt fin, den går om och om igen hela dagarna. Okey där ljög jag lite, men denn spelas grymt mycket speciellt idag.

/Nisse

Sun









Snart måse man köpa nya solglasögon. Jag vill nog ha dom i mitten, dom är asymmetriska och större på ena sidan. Fast jag gillar som andra också. Dom med stjärnor är ju skit söta. Alla tre är från Sovintage.se, de e svårt att köpa solbrillor från nätet för tänk om man inte alls passar i dom.  Besluts ångest, får nog leta lite på stan först fast alla där e så fula.

/Nisse

I got Wings





Idag fick jag skorna jag väntat på så länge. Helt underbart. De tog sin lilla tid men nu e dom bara mina. Imorgon ska dom få följa med på svenska björnstammen som jag köpte biljetter till idag.

/Nisse

Onsdag

Fatta att de e torsdag imorgon. DÅ går man bara till ett skönt, jag ska springa till stan sen och köpa biljetter till Den svenska björnstammen hoppas de finns kvar, ska kolla om de finns biljetter till hugos också. Jag har aldrig vart ute på en fredag, inte på hugos iallafall spännande. Nu ska jag gå och köpa lite godis och mysa med mig själv, man gör sånt när man är singel tydligen.

/Nisse

f*ck you so *



Ska snart till skolan nu snart. Idag får jag ine klippa något eftersom jag är reserv, så jag får springa runt med telefonen och hjälpa folk om de behövs. Ska försöka hinna plugga lite teori.
Fan vikket hyss jag gjorde igår, hahah fyy vikken hemsk människa jag är. Idag vaknade jag till och med tidigare än vad jag skulle.
Nää nu ska jag dra


/Nisse

u like



Detta innehåller mitt kylskåp just nu. Funderar på att göra en egen kategori som bara handlar om mitt kylskåp. Det är iallafall rent

/Nisse

My little runaway

Har just ätit mat, de blev köttbullar. Idag i skolan hände det faktiskt inte så mycket vi hade slingtekniker. Så Mikkis gjorde lite ljusblåa, välldigt kalla effekter i mitt hår. Blev välldigt bra, sen skrattade vi skit mycket. Längtar till på fredag när ja ska på svenska björnstammen!!
Nu ska jag springa till netto oh handla för en tia!! Min sista tia usch, vad tror ni att de blir mjölk, godis eller nått annat oviktig?

/Nisse

* Detta fält måste fyllas i

idag dricker jag svart kaffe, för jag hann inte handla igår. Idag blir de vanliga rutiner igen, efter som syster åker tillbaka till Norge. Inte kul men men.
Idag ska vi hålla på med slingtekniker. Blir säkert att repetera massa eftersom varken jag eller mickis vill ha slingor.

/Nisse

Ops

Jag åkte hemifrån klockan 8 imorse och kom hem klockan 11 på kvällen, är nu en väldigt trött man. Och min V tagent har blivit skit dålig. Har iallafall klippt och slingat min syster idag i skolan, blev skit snyggt. Bild kommer imorgon. Sen va jag hemma hos samma familj som igår och åt mat igen, lika underbart som dagen innan. Fick till och med en matlåda till imorgon, så mysigt.

Nä ja e för trött för det här, ska försöka bättra mig till imorgon.

Fick godis av min syster också.

/Nisse

Home sweet home?



Så var man hemma igen. Tycker om att komma hem till familjer och äta, då känns inte min egna så långt bort. Jag hade jätte treligt, och det var jätte god mat. Grillat och jätte god sallad. Så gott har jag inte ätit sen jag flyttade till norrköping. Imorgon ska jag klippa min syster och färga hennes hår i skolan. Har saknat henne så mycket.

/Nisse

Jag är visst ett blåbär





Jag bjuder på två bilder för att min cam är så dålig. Nu ska jag åka till mjölet och äta middag med min systers pojkväns familj. De blir trevligt hoppas ja. Jag är hungrig

/Nisse

Jag blev inte bjuden

Jag blev inte bjuden på mat idag, men ska bli bjuden på mat ikväll. De känns bra. Men jag var tvungen att slänga ihop nått att äta och ha med mig att äta i skolan imorgon. Och det enda jag hade att välja på var köttbullar, så det blev köttbullar och makaronner. Men jag kunde inte hitta mina makaronner, så jag började hyperventilera och sprang runt i mitt lilla kök och kollade i varenda skåp. Och trodde på riktigt att någon hade snott mina makaronner. Så när jag kom fram till att någon förmodligen hade snott dom tänkte jag "jaha de får väl bli spagetti då" och då öppnar jag kylskåpet för att ta fram maragin.
OCH DÄR INNE PÅ HYLLAN STÅR MIN KARTONG MED SNABB MAKARONNER. Varför i h*lvete har jag ställt den där? Det är ju helt sjukt. Blev så upprörd på mig själ!

My Current Obsession



"Im gone fuck all of your friends in my mercy dispens.."

/Nisse

Söndag

Gissa vem som gick upp klockan 7 och började tvätt?! Jag är så jävla duktig. Jag gick och la mig klockan fyra typ och gick upp klockan 7 och satte igång en två maskinner sen gick jag och la mig. Och så höll jag på.
Jag sitter och kollar på barnkarnalen och dricker kaffe, jag önskar att jag hade Disney Chanel. Nu kan jag bara kolla på sån där dålig teknat.  Idag ska jag åka till möjlby och träffa min syster, hoppas jag.
Ska ut och motionera också, när mitt huvud vaknar tilll liv!

/Nisse

Vill du känna nått så gör de igen



Nu ska jag snart gå och klippa Daniel, mott en middag! I love food.

Har städat det tog tid att komma igång men nu är det gjort. Imorn ska jag träffa min syster längtar. Ska bli bjuden på mat då också. Jag älskar att bli bjuden på mat jag borde bli det oftare!!

/Nisse

My Current Obsession



Tack vare Frida har jag upptäckt dessa härligheter, lika sen som vanligt är jag! Men det är min grej. Har lyssnat på dom sen klockan 9 i morse. Ska tvinga Frida oh Viktor att ta med mig, när dom ska se dom!!

/Nisse

party crusher

Vad duktig jag är som motionerar, fast att det är en lördag. Jag ska vara duktig och städa också, men det är ju skit tråkigt. Men de ska tydligen kännas bättre efter man har gjort de?!

Förresten färgade frida min utväxtigår hon är en ängel. På söndag ska vi nog gråta ihop till någon film. Förmodligen The notebook.

/Nisse

att förstöra för sig själv är de enklaste i livet

I ärlighetens namn är jag ganska trött kom nyss hem från frida. Vi tog sällskap hon skulle till linköping och jobba. Jag skulle hem och städa, men har inte börjat ännu har ingen lust. Sitter bara och lyssnar på "dansmusik" med Den svenska björnstammen. Vi lyssna på den hos Frida, så de e hon som tvingat på mig dom. Haha, nämen dom är faktiskt ganska bra, om några veckor lär ja tycka dom e skit bra.

Vi såg tvåan igår, den var inte alls läskig. Härligt att Juno levde, hon e power bitch. Om jag någon gång bryter benet ska jag va som henne. Fast den var mycket grövre än ettan.

Nä nu ska jag ut och motionera. Sen ska jag städa. De behövs kan man lungt säga.

/Nisse

2

Har nyss kommit hem var bara hem och vände typ. Nu ska jag gå till netto och köpa godis. Sen ska jag möta frida på stationen och gå hem till henne och spendera kvällen med att dricka vin och kolla på tvåan på den där läskiga filmen.
Förövrigt gick de ganska bra på provet så nu måste jag väl kyssa en ful kille ja inte känner någon dag.

/Nisse

if i

Nu ska ja snart springa till skolan och skriva prov. Jag tror inte jag kommer klara det. Men gud om du låter mig klara provet lovar jag att kyssa någon ful kille som ja inte känner,  så de boostar hans ego!

/Nisse

Malin malin



Jag saknar Malin, ja ska tvinga hit henne snart!

/Nisse

i got the keys



Började dagen med att vara helt förvirrad, vaknad upp kvart över nio och funderat på vad det var för speciellt jag skulle göra idag. Jag kunde verkligen inte komma på var det var, så jag tog det lungt. Låg i sängen och drog mig eftersom vi har hemma studier idag. Och sen vid halv tio kom jag på att jag skulle vara hos Elin vid tio och skriva arbeten. Så det var bara att kasta på sig kläderna och ge sig iväg.
Blev någon minut sen, usch jag suger på tider. Fråga bara Frida. Men hos Elin bjöds de på fika som fick bli min frukost, så himla mysigt. Man borde äta frukost med folk oftare det är ju de bästa som finns.

Motivation till allt just nu är ganska låg, har verkligen ingen lust till nått alls. Och borde väl förmodligen inte tala om det. Men jag kan inte springa runt och låtsas som vissa människor att allt är så himla kul hela tiden, när jag inte tycker att det är det. Jag mennar det finns väl ingen på hela jorden som är nöjd hela tiden!?

Nu ska jag börja plugga till provet i lånhår som vi har imorgon, men egentligen borde jag städa. Men de har ju sett ut som skit ett tag så det kan ju lika gärna göra det ett tag till!

/Nisse

i walk the walk



Undra hur länge jag hade stackars Viktors glasögon på mig i lördags.
Jag är så himla stolt över mig själv som har börjat motionera en timma varje dag, och jag som alltid att hata att rör på mig. Jag gick till och med ut och gick fast jag hade en riktigt skit dag. Men imorgon ska jag vara på topp hela dagen har jag bestämt. Och på fredag ska Den underbara Frida färga min utväxt, hur skulle jag klara mig utan henne?!

/Nisse

Wtf?

Jag har fått ett jätte konstigt privatmedelande på bdb så här stod det:

Hej!

Vi är två vuxna som arbetar med ungdomar som har föräldrar eller nära anhöriga som är beroende av alkohol eller droger. Gruppen är en del av vår tjänst. .....(Namn på ledare) arbetar som fritidssamordnare vid ....(Namn på skola). ....(Namn på ledare) arbetar som speciallärare på ...(Namn på skola).Vi har precis startat en grupp men vi har alltid plats för fler.


I gruppen kommer vi prata om vad beroendet innebär, vilka konsekvenser det kan få, hur det är att leva med någon som är påverkad etc. I gruppen får man möjlighet att träffa andra i sin egen ålder som har liknande erfarenheter. Vi träffas varje tisdag i lånad lokal nere på stan. Vi ses ungefär 1 1/2 h och då fikar vi alltid först och pratar. Vill man läsa mer om gruppverksamheten kan man söka på .. eller gå in på ..(hemsida)


Vill du gå i vår grupp eller vill du bara prata och ställa frågor så hör av dig till oss på: (självklart kan du vara anonym)

Jag har valt att ta bort deras namn och vart de jobbar för jag vill inte hänga ut dom eller så, stod även vart jag kunde kontakta dom. Fattar inte varför jag fått ett sådant mejl?!

/Nisse

Tisdag2



Är verkligen pöigg och härlig

Tisdag



Så här full och härlig är jag inte idag, men borde vara det oftare, kanske inte i skolan dock. Jag gillar vikkans glasögon. Idag ska vi tydligen göra effekter i skolan, kanske på oss själv får se om jag ska ha någon. I helgen ska jag och Frida se tvåan på grottfilmen så då ska jag sova hos henne. Nä nu måste ja klä på mig nått som inte är detta!

/Nisse

Ice





Har fått massa (o-)härliga bilder av Frida från helgen bravader. Dom här är ifrån Söndagen när vi var på halvars och åt glass och myste i solen. Helt underbart var det. Jag ska äta glass varje gång jag är bakis.

/Nisse

Don't you dare tell me at the end of the line


Idag var det helt underbart i skolan. Först observerade jag bara när dom andra klippte. Sen Fixade jag till Sams effekter eller slingor, det blev jätte fint. Borde verkligen börja ta bilder på folk. Men Sam e härlig. Jag såg en död igelkott också, de var inte härligt!
Sen klippte jag min första kund, en treårig flicka som hette Nora. Så himla söt, hon kallade mig för tomtenisse. Och fick en jätte fin page. Hennes mamma blev nöjd hoppas jag hon sa iallafall det så.

Nu håller jag på att laga mat, gissa vad jag ska äta?! Är inte så svårt eftersom jag skrev häromdagen vad jag hade hemma villket inte är speciellt mycket. Blir spännande smakar säkert skit.

/Nisse

Måndag

God morgon, inte för att den är speciellt god men men. Idag vill jag ta på mig hur mycket kläder som helst eftersom det är så jävla kallt. Ska åka bil med elin det är skönt för då slipper man åka pendel. Det är sol!

Vi har modelldagar i dag, Sam kommer och lunchar och färgar håret!

/Nisse

ice storm

Nu är det inte alls lika kul att lillebror har åkte hem, tyst och ensamt. Men jag behöver lära mig att vara det så jag antar att det är bra. Skönt att de är skola imorgon så jag får träffa mina två flickor igen, vi har ju lite att prata om nu.

/Nisse

Music and lyrics

Gud vad seg jag är, har inte enns druckit kaffe ännu?! Vad e de för fel på mig idag egentligen?! Funderar på att gå och köpa godis och handla lite det skulle behövas. För just nu innehåller mitt kylskåp följande. Ketchupflaska, en burk champijoner, ca 2 dl mjölk, tomtatpure, potatis, typ två morötter och senap. Inget att hurra för direkt. Ska gå om jag orkar fast lite sennare så det inte är så mycket folk ute!

Har sett music and lyrics nyss, funderar på att kolla på en till film. Just nu trivs jag med ensamheten, men kan bero på att jag delade mina 21 kvadart i en vecka. Vilket betyder att jag hade 10 1/2 kvadratmeter själv.

/Nisse

Ice ive ice



Jag ska gå till stan nu bakis och härlig. Haha jag vaknade upp och tyckte att jag var så himla fin fast jag var bakis det är ju helt underbart. Ska möta upp Frida och Viktor och äta glass. Hur underbart är inte det. Älskar den här dagen en så länge. Bilden är från förra året hemma på ön, på en uteservering. Eller kanske ska säga bakgård

/Nisse

Efter

En liter vin, tre cider och en öl och en dag senare. Och jag mår faktiskt ganska bra har inte känt efter ordentligt ännu. Men var väldigt kul igår, dock var min lillebror tråkig som gick hem när vi stod i kön för att han mådde dåligt. Men så kan det gå. Han ska förövrigt åka hem idag, tråkigt men också ganska skönt. För det är ganska jobbigt att dela 21 kvadrat.

Nu måste jag ät nått

/Nisse

Your to old for us






Nu ska jag och Olle(alltså min lillebror om någon missat det), gå mott Frida. Vet inte vad som hänt jag är klar i god tid för engångs skulle. Fast de kan bero på att ja ska fixa håret hos Frida. Ska sminka Frida också. Ha en bra kväll!


/Nisse

Your my angel



Nu har jag och min Lillebror vart ute och motionerat. Fan vad duktigt jag är. Ska snart hoppa in i duschen sen ska jag laga mat.

Saknar min Elin så himla mycket, hon är i Thailand och har vart där några månader. Men den 8 maj kommer hon hem igen. Bilden är i från när vi var på Halloween fest jag och Elin var svart och vit ängel.

/Nisse

Saturday morning sparks


Jag älskar att spendera Lördags morgonen själv framför datorn halsandes kaffe, med musik och läsa bloggar. Det är typ den perfekta morgonen men det är för att jag typ aldrig hinner göra det i veckorna i lugn takt.

Idag ska jag först äta frukost, fast innan de måste jag väcka min lillebror. Sen ska vi gå ut och motionera. Efter det ska vi nog bara slappa, jag ska silverschamponera mitt hår kanske köpa citronsyra och ha i det eftersom jag tycker det har fått en grön ton(kan vara inbillning) Äta mat och göra ossiordning. Och sen gå till Frida på party, är verkligen aspep!! Hatar ordet pep men de beskriver lycka så bra

/Nisse

Home sweet home

Nu är jag och lillebror hemma från Frida. Vi såg en jätte hemsk film, en skräckfilm. Den handlade om några kvinnor som klättrade ner i en grotta för att det var ett äventyr, och då bodde det några konstiga varelser där som tog död på dom. Usch, den ska jag aldrig mer se. Fast jag och Frida ska nog se tvåan, om hon lyckas övertala mig.
Sen var jag ju helt uppskrämd när jag och Olle skulle gå hem, nä usch ska aldrig mer skräckfilm och sen gå hem.

Varför är inte batmans dräckt eldsäker?

/Nisse

?

Alltså Håkan ifrån färgan, eller Håkasn bar. Har han någon sjukdom eller nått för han är så himla konstig ju!? Eller är det bara jag som tycker det?! Vet inte är förmodligen bara jag som är trött på männskligheten.
Ikväll ska kanske jag och lillebror hem till Frida och kolla på film, vi får se vad som händer.

/Nisse

the love

Jag och min lillebror har just sett den här. Alltså Flickan från ovan på svenska. Väldigt bra film, men inte riktigt som jag trodde den skulle vara när jag sett reklamen. Mycket bättre, fruktansvärt fint gjord och väldigt vacker.
Nu ska vi ut och power walka.
/Nisse

4 u



Det är så jobbigt att gå upp på morgonen, speciellt när min lillebror får ligga kvar att sova. Så himla orättvisst. Jag är verkligen ingen morgon människa innan jag kommer igång. Innan jag kommer igång fördömer jag hela världen samt mig själv, de låter illa men det är sant. Det är då jag tänker mina ondaste saker. Men tack gode gud att inte alla är som jag för då hade inte något blivit gjort.

/Nisse

we want *

Nu har jag vart ute och power walkat med Frida en timma. Det behövde jag, den flickan ger mig power. Övertala henne till att se The Box någon dag, eller gjorde ett försök. Sen skilldes vi åt och jag gick hemåt så gick jag förbi ett par fjortis flickor som frågade om jag var en tjej eller kille. Det var nog för att dom ville se min snopp, men de fick dom inte.

/Nisse

Funny honey

Kul att du har bestämt dig för att skäma ut dig själv och mig.



/Nisse

Abc



Jag och min lillebror var på stan för att köpa en percing till hans läpp, en ring. Och jag fick inte handla något förutom dricka till på lördag. Men det slutade med att jag köpte den underbara jackan på bilden ovanför. Men hur skulle jag inte kunnat köpa den?! Den är helt underbar. Och jag tjänade på att köpa den eftersom den har kostat 1300 och jag fick den för 200 kr, verkligen ett fynd!

/Nisse

Redan torsdag

Idag har vi sovmorgon för vi har hem arbete, men vi ska göra det nästa vecka var det tänkt! Så jag och min lillebror ska utforska Norrköping. Sen ska vi färga hans hår brunt. Kanske till och med lägger upp en bild på det sen vi får se!
Idag är det underbart väder så ska försöka spendera det mesta av dagen utomhus.

Nu ska jag fortsätta dricka kaffe och lyssna på Elin Ruth Sigvardsson

My Current Obsession



För att jag inte kan sluta tänka på filmen jag och min lillebror såg, den var fruktansvärt bra.

Tänk dig att du får en låda med en knapp på, trycker du på knappen så dör någon i världen som du inte känner och du får en miljon. Trycker du inte händer inget. Vad hade du gjort?
Erbjudandet går alltid vidare, man är okänd för många.

Helt underbar film, tycker om filmer man börjar tänka av, och som blandar verklighet med overklighet, tänkte säga scfiction men vet inte hur det stavas eller om det heter så.

/Nisse

Saferide

Kom hem från skolan för inte alls länge sen känns det som. Idag hade vi modell dag, så först klippte jag min lillebror. Det blev jätte fint. Imorgon ska vi färga hans hår var det tänkt! Kommer bli surper fint till den nya frisyren. Sen klippte jag Sam också det blev också jätte fint. Var kul att träffa honom, har inte sett honom på länge.
Har vart lite dålig uppdatering, men min lillebror är ju här på besök. Så de kanske kommer bli lite mindre i några dagar.

/Nisse

Lillebror och Köttfärpaj

Nu har lilla bror kommit, vi har ätit köttfärspaj och hängt tvätt över hela lägenheten. Ser inte lika städat ut som det gjorde innan men nu är iallafall korgen tömd. Innan han kom var jag och Belly ute och Power Walkade, jag är så fruktansvärt duktig. Nu ska jag umgås med min bror. Ha en bra kväll!

/Nisse

yey




Hade turen att sno en tvätt tid, tänkte när jag kom hem fan jag behöver tvätta. Och så gick jag och kollade samtidigt som jag hoppades att de skulle finnas en. Och det fanns det! Tänk vikken lycka, haha man ska bli glada för det lilla här i livet. Ska börja städa nu också så det är fint när lillebror kommer på besök. kommer ju va skit stökigt när han åker så, tyvär.

/Nisse

Tisdag som en måndag, - måndag

Idag är det Tisdag, slår vad om att jag kommer glömma det om några timmar och tro att det är måndag. Det har jag redan trott så. HUR LÄNGE KAN MAN VARA SNORIG EGENTLIGEN?! För jag går in på andra veckan nu, skit segt. Imorn ska vi ha modeller, ja ska nog snora i min lillebror hår. Nää fy fan vad snuskig ja e, borde gå och lägga mig och vakna upp normalare. Iallafall kommer min lilleror och hälsar på mig idag, och stannar till söndag. Kul!

/Nisse

im in love with a mushroom



Här står jag och suger på en svamp! Jag fick den av Frida i inflyttningspressent/föddelsedagspressent har önskat mig den hur länge som helst. Den är helt underbar!!
Frida bjöd på middag, ungspotatis, snitzel(stavning?) och sås. Skit gott och sen blev det lite godis samtidigt som vi grät till A walk to remeber. Den filmen blir bara värre och värre ju fler gånger man ser den. Får än att uppskata livet mycket mer.

/Nisse

Du är snygg, och jag är otrevlig. Vi kanske kan va vänner?

Nu ska jag gå till Frida och äta mat, första ska jag svänga förbi Bella och hämta lite grejer som jag lämnade hos hennes mamma. Jag och Frida ska kolla film, jag hoppas på V för Vandetta. Den är det bästa.

/Nisse

Dear I




Kolla vad jag fyndade på ÖB, är den inte hel härlig. Jag letade efter disney saker till mitt badrum, som jag tänker göra om så det ser ut som disneyland. Hahah, det kommer att bli helt underbart. Än så länge har jag bara en paperskorg med nalle puh på. Men de ska bli mer sen!!
Nu ska jag prova min nya diskborste!

/Nisse

Öb child off mine


Gammal bild

Frida sa till mig igår att inte väcka henne idag, men vem väcker vem? Fast jag antar att halv ett är en ganska lagom tid att gå upp. Jag måste se till att somna lite tidigare idag.
Jag och Frida ska bege oss till Öb var det tänkt. Jag undrar om det är öppet, det lär vi ju märka. Jag skulle verkligen behöva en såndär indisk matta, alltså en såndär röd och guld och brun typ, haha hoppas dom har de på öb. Nä nu måste jag dricka kaffe.

/Nisse

Alice



Nu har jag sett den, eller inte bara jag Daniel också. Jag tycker den var helt underbar, alltså Alice in wonderland. Hade förväntat mig att den inte skulle vara så bra. Med tanke på vad andra tyckt. Men jag gillar den verkligen. Fast jag saknade dom sjungade blommorna, och synd att man inte fick se mer av när dom målade rosor. Men det gör mig inte så mycket.

/Nisse

My Current Obsession



Jag vet det är ett jävla tjatt om Ellie, men det är för att folk verkar inte förstår hennes storhet.  Tur att jag gör det!

/Nisse

Dagen efter


Igår --> Idag


Vaknade upp av att telefonen ringde för engångs skull, men var inte så medveten av samtalet. Har trots bilden faktiskt vart ganska pigg. Har bakat en pizza och vart ute och power walkat med en kompis. Fast egentligen är jag ganska seg, men ändå rastlös! Och förresten var jag tvungen att borsta tänderna samtidigt som jag tog en bild för jag var så sen, och vem har sagt att killar inte kan göra fler saker samtidigt?!

/Nisse


Söndag

Jag hatar verkligen söndagar. Och jag gick upp alldeles för tidigt med tanken på att jag inte somnade förrän klockan sju. Varför äter jag alltid så fet mat till frukost när jag är bakis?
Varför vill folk vara med i "are you smarter then a 5 grader"? Dom är ju aldrig smartare, så jävla korkade. Inte för att ja kan svaren, alla åker bara ut direkt. Fan jag svamlar!

/Nisse

Underbart

Bellas måste vara den mest underbaraste som finns, jag längtar tills jag ska hälsa på där nästa gånga. Och Simone var lika söt som vanligt, jag fick en ny bästis också. Som Bellas mamma sa "man kan aldrig ha för många bästisar" eller nått i den stilen var det. Det var en trevlig kväll iallafall. Bäst var det hemma hos Bella kände mig verkligen som hemma, jätte god mat också. Å det var så underbart!

/Nisse

Påskparty



Nu bär det av hem till Bellas Familj på påskmat, sen blir det party. Är Lite sen så måste dra nu. Hoppas alla får en bra kväll. Jag har med mig ombyte, så ska byta kläder ikväll, how gay can a guy be:P

/Nisse

Keeps Gettin' Better

Idag ska jag på påskfest, det har stått massa om den i Bellas horoskop. Jag är fortfarande lite förskyld men det ska nog gå bra. Jag behöver en riktig ute kväll för att få tänka på lite annat. Vi ska först hem till Bellas familj som ska bjuda på påskmiddag, sen ska vi förfesta lite där sen ska vi till otten. Jag har aldrig vart där. Kul med ett nytt ställe. Hoppas på en toppen kväll, och det brukar det bli när vi ger oss ut. Bella kompis Ida ska följa med också, ska bli kul att träffa henne har hört mycket gott om henne.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag halsa c-vitamin med blåbär smak.

/Nisse

when you try to move on people hold on harder



Har vart och träffat malin i typ en kvart, hon åkte swebuss till stockholm. Och den har en paus i norrköping på typ en kvart så vi möttes lite snabbt. Hon kanske kommer hit på söndag, HOPPAS!!
Hon fick mig att sakna kalmar!!


/Nisse

My current obsession



Från soundtracket till Alice i underlandet. Bra låt och snygg video!

/Nisse

Online



Jag fattar inte riktigt mig på sånna här människor. Varför slänger man runt sitt telefon nummer till massa folk man inte känner?! Skulle jag aldrig göra. Och varför skulle jag vilja träffa en 43 årig man jag inte känner och inte har pratat med överhuvudtaget? Nå för att jag är rastlös, men inte så rastlös!

/Nisse

I got wings




Dom här kommer hem till mig nästa vecka, köpte dom av en bloggare som sålde dom. Dom är så himla jag, ser verkligen fram emot det. Hoppas jag kan ha dom för dom var 39 eller nått men var tydligen välldigt stora. Detta gjorde mig på bättre humör!

Än så länge har jag vart väldigt duktigt, vart ute och motionerat med Bella, eller vi gick nog i vanlig takt. Sen har jag städat och handlat. Egentligen behövde jag inte handla, men ja hade inget att göra.

/Nisse

addiction

Jag är inte på topp just nu, de förklara mitt mindre bra bloggande. Det har vart några jobbiga dagar och jag vet varken in eller ut. Men det blir iallafall bättre.
Idag ska jag ta tag i mitt hem och städa, diska och kanske till och med tvätta. Beror på hur mycket jag orkar göra. Håret blev iallafall inget bra så jag tog ut det igen. Sätter i det igen när mitt hår har växt lite till, har ingen direkt brådska. Nu ska jag äta frukost.

/Nisse

Strut




Kolla vem som är upp till räckligt tidigt för att hinna ta en bild på sig själv och sedan springa iväg till stationen. Skolan gick faktiskt väldigt fort idag, sen gick jag på stan med mitt ex.
Har hållit på att fixa med mitt hår också. Lägger upp bild sedan om jag orkar.

/Nisse

Jag och Lambert

Jag ångrar mig jag vill inte gifta mig med Adam Lambert längre, jag såg honom på repris grej på the voice nu. Och han såg inte alls ut som jag hade tänkte mig, han är myckte snyggare i sin video. Man ska aldrig kolla på kändisar i tv man blir bara besviken och sen vill man inte gifta sig med dom, glöm aldrig det. De är dagen tips!
NU ska jag hälla i mig kaffe och flingor, inte ihop!

/Nisse

RSS 2.0