Jag tränar visst

Alla som känner mig vet att jag inte direkt tycker om att träna, eller att röra på mig. Men jag hade turen att födas med väldigt bra ämnesomsättning, alltså att jag typ kan äta vad jag vill.
Hur som helst har jag fått för mig att jag ska börja träna lite och äta lite mer hälsosamt. Vet inte om det mest är för att ja ska kunna säga "men jag tränar.." eller "nä jag gör inte så mycket ska träna snart". Och när jag säger att jag har börjat träna lite, så är betyder de att jag har börjat göra sit ups, 20 stycken om dagen. Men jag orkar faktiskt inte göra fler. Jag har även börjat äta knäckebröd för att jag har fått för mig att de e nyttigare, äter frukt ibland också.
Hur som helst gick jag och Richard till konsum förut, jag köpte godis(inte så hälsosamt). Då sa Richard nått om att jag inte kunde låta bli att köpa godis. Då sa jag "men jag tränar ju faktiskt nu så då kan jag äta godis". Då pikade Richard mig för mina 20 sit ups. Jag tycker iallafall att jag är duktig!

/Nisse

What's Love Got to do With It




Igår såg jag "What's love got to do with it", som handlar om Tina Turner och hennes liv med Ike Turner. Helt underbar film, helt hemsk. Sjukt att samhället har varit sådant, och att de fortfarnde finns människor som blir utsatta får sånna saker. Iallafall är jag helt besatt av filmen och kan inte sluta tänka på den, och inte sluta lyssna på låten med samma namn heller. Hahaha jag är en sån tönt..

/Nisse

You can all go straight to hell

Och den här gången mennar jag det, kom nyss hem från stan.  Om dom som till verkar kill jeans can go staright to hell. Jag mennar när ska dom börja tillverka jeans som passar mig?

/Nisse

Söndag





Nu är det söndag, och jag är så jävla trött på att vakna av att det är kallt. Ingen mer snö, inga mer minusgrader. Jag vill ha sol och värme, jag saknar Turkiet. Jag och mamma hade så jävla kul. Och det var vamt och skönt varje dag. Undra hur det hade vart att vara född utomlands? Undra om man hade vart samma person då?
Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen, tänkte göra en Elin idag och gå och shoppa på en söndag:P

/Nisse

Facebook




Är nog inte bara jag som brukar underhålla mig själv genom att kolla upp på facebook vad folk gör. Men sen finns det vissa männsikor som verkligen överbeskriver vad dom ska göra, eller gör. Jag mennar skaffa en blogg istället som ingen läser. Precis som människan över alltid världens längsta uppdatering, om något som man lika gärna bara hade kunnat skriva "ska te jobbet"..
Skönt att jag inte känner personen, och det är en annan konstig grej varför lägger folk till mig om ja inte känner dom? Känns som om facebook inte riktigt är ensådan sida. Och inte nog med det dom skriver inte heller när de väl har lagt till mig, så varför la dom till mig från början?

/nisse

Jeans

Ni vet man kommer in i en period då man tycker alla sina kläder är fula. Och jag har en sådan just nu. Vet inte riktigt varför. Men jag hatar alla mina jeans dom är så himla fula. Så jag måste gå till stan någon dag och leta efter nya jeans, helst 4 eller fem par. Men jag lär aldrig hitta så många jag gillar. Men ett par hade ju inte suttit helt fel.
Hittade ingen väska, dom hade typ bara en och den var inge vidare. Så jag ska leta vidare.
Ja är verkligen besatt av sidor med lägenheter, för ja kollar dom hela tiden. Även fast jag vet att sannolikheten att dom lägger upp nya lägenheter på helgen är liten. Men kan ändå inte låta bli att kolla en gång i timman.

/Nisse

Eriks Hjälpen

God morgon
Fast jag gick inte upp nu men ändå. Jag har blivit en såmndär som hänger på sidor med lägenheter hela dagarna. Jag längtar verkligen tills jag får min egna lägenhet!! Den kommer va så fin(hoppas jag). Iallafall så ska jag snart gå till Eriks Hjälpen och leta fynd. Känner att jag har ett stort behov av en såndär arbetar väska som gamla gubbar har. Så jävla snyggt. Helst en svart med guld. Hoppas alla får en fin lördag.

/Nisse

"You can all go straight to hell"






Nä jag mennar det inte men dom säger så i Madmen reklamen, och jag har fått det på hjärnan. Tycker det låter så jävla härligt när han säger det. Älskar den serien, eller jag gillar egentligen bara att alllt är så himla fint för det ser ut som en värld byggd av dockhus, iallafall har jag typ ingen anning om vad serien handlar om egentligen. ja kollar mest för att de är fint. Var iallafall inne på deras sida nyss och skapade min egna "madman". De fanns dock inte så mycket att välja på men de var allt lite tidsfördriv. Jag är den med kaffekoppen, typ det enda som e likt mig.

/Nisse


Höns

Jag är så himla trött idag, så jag somnade när ja kollade på let's dance. Och vaknade upp med tankar på höns. Ända sedan jag var liten har jag vart rädd för höns. För min kompis hade en galen tupp som jagade folk. Så är det att växa upp på landet. Så nu är jag rädd för höns. Iallafall så vaknade jag upp och tänkte på höns och hade gåshud. Stackars djur som ser så fruktansvärt galna ut.

/Nisse

Dålig på att packa upp

Jag har haft så mycket att göra hela dagen. Första gången nu jag får en lugn stund på hela dagen. Började med att jag fick stressa till spårvagnen för att hinna med, för att jag envisades med att sova den där sista onödiga kvarten.

Väl på spårvagnen gå allt bra tills den fastnar i en bil, JA DET ÄR SANT DEN FASTNADE I EN BIL. En bil hade parkerat för nära spåret så dom fastnade i varandra. Så ja fick hoppa av och halv springa fram till stationen. Och där träffade jag Isabella. Sen gick allt bra hela dagen gick.

Sen åkte jag hem och Richard hämtade mig på stationen så åkte vi och storhandlade. Sen kom jag hem och jag sa till Richard att jag skulle packa upp alla varor om han körde bort bilen. Och när han kom hem hade jag fortfarande inte packat upp alla varför, för att jag hade dansat runt i mina långkalsonger och ätit godis isället.
Nä nu ska jag va duktig och kolla lägenhetssidorna och dricka jordgubbsläsk.

/Nisse

i love jeans and rock'n'roll








Jag impulsiv-shoppade en jeans jacka jag kollat på ett tag och ett par nike skor som var på rea. Jag vet inte varför jag är så besatt av Nike. Kanske för att dom är så underbar!?

/Nisse

My current obsession












Jag har just kollat på INK med Richard. Det bästa jag sätt på länge. Jag älskar filmer som lämnar ett avtryck, som får en att tänka "tänk om". Och i detta fall så tänk om goda drömmar faktiskt slås med mardrömmar. För det är de filmen handlar om. Den var inte bara bra utan fruktansvärt snyggt gjord också. Underbart!

/Nisse

Sms

Fick just ett sms av tjejen som skulle ha visning på måndag. Den hade redan blivit tillsatt fy fan vikken jävla otur jag har just nu känns det som.
AVSLAGEN

Jobbigt med rubrik

(Ibland kommer jag inte på någon bra rubrik som passar in på de jag vill skriva. Men det här får duga)
Känner mig helt slut för hela dagen har vart ganska påfrästande. Gick iallafall up tidigt och åkte te skolan. Eller snarare försökte åka till skolan. Men de blev problem med pendel så alla fick byta pendel.
När vi väl var framme i Linköping så va de nått fel med bussen, så den skulle inte gå förrän efter en timma. Men sen gick den iallafall i rätt tid!
Sen va det skola, och läraren va sjuk. Så vi fick sluta vid klockan ett. Och jag fick ett sms om en lägenhet jag skulle vilja titta på, om att dom kunde vissa den klockan fem. Sen åkte vi hem.
Jag och lilla nasty(bella) gick på stan en liten stund, på den kvarten hann ja köpa både skor och jeans jacka. Men sen åkte jag hem för att byta om till visningen av lägenheten. Men när jag stod och väntade på bussen ringde dom och sa att det var ingen ide att jag gick på visningen för det var redan tre som ville gå på den, så synd.
Men hon i telefonen var så himnla trevlig. Hon sa att ja kunde mejla henne om vad ja ville ha så kunde ja kanske ha större chans nästa gång. Men ska ju iallafall på visning på måndag.
Så nu sitter ja här och känner mig lite avslagen. Ska äta

/Nisse

My current obsession




Känns välldigt passande just nu.

Lägenhet 2

Ringde just på en till lägenhet som just kommit ut, jag tror att jag var först det lät iallafall som det. Han var välldigt trevlig och gav mig numret till hon som hade lägenheten nu. Ja skulle kontakta henne och själv med henne bestämma vilken tid jag kan komma på visningen. Eftersom jag går i skolan och inte alla tiden passar. Men hon svarade inte när jag ringde så ja ska ringa snart igen.

/Nisse

Lägenhet

Jag ringde nyss till dom som äger stället där jag vill ha lägenhet, dom har även en lägenhet utlagd på nätet. Och frågade angående den, för den vill jag ha. En mysig etta med ballkong. Så jag fick prata med en tjej som jobbade på kontoret och hon sa att dom skulle han visning imorgon, eftersom jag inte hade vart "snabb" nog att visa intresse hade jag inte blivit bjuden.
Varför ja inte var snabb nog beror mer på att jag inte har vetat om att jag ska flytta så länge och då e det svårt att vara snabb. Och sen sa hon iallafall att jag kunde komma om jag ville för det var ingen som hade svarat på mailet om visningen. Men visningen var imorgon klockan 15.45 och jag slutar skolan klockan 16.00. Om vi hade slutat som vanligt imorgon hade jag så hunnit till den visningen. Jag är så irreterad för jag tror verkligen att den hade varit något för mig.
Jag förklarade iallafall för henne i telefonen hur det låg till, och då sa hon att hon skulle försöka fixa det och höra av sig till mig under dagen:) Jätte trevlig. Nu håller jag tummarna.


/Nisse

Gratis Kaffe

God morgon.
Igår när jag och flickorna stod och väntade på pendeln till Linköping blev man bjuden på gratis kaffe av SJ. Kaffe va inte så varm, men ja skulle vilja ha gratis kaffe varje morgon, de skulle kännas jätte mysigt. Jag mennar varför ska folk vara så snåla, GRATIS KAFFE ÅT FOLKET. Speciellt om pendeln är försenad, som kompesation. Hade jag tänkt mig. Och folk som inte gillar kaffe, som typ bara "meen åååå jag vill ha teee" Säger jag bara Och!? Kaffe e mer beronde framkallande än te.
Jag är upprörd idag.  Nu ska ja fixa de sista innan ja ska te skolan, ja tror vi ska börja klippa idag.

Ha en bra dag förmodligen med en gratis kopp kaffe.

/Nisse

Stockholm?!


Malin och jag för ca två år sedan


Jag har funderat på om jag ska åka till Stockholm och hälsa på Malin. Vi har sedan länge planerat en utgång i Stockholm. Det blir alldelse hundra procent säkert INTE en bögklubb. Efter som vi råkade hamna på en, sist vi var ute i stockholm, och jag kan inte direkt påstå att vi hade kul.
Men nu vet jag helt enkelt inte om de blir Stockholm eftersom jag helt plötsligt måste spara pengar, eftersom jag måste spara till en egen lägenhet. Eller jag måste spara te massa saker ja måste inhandla ifall jag ska ha en egen lägenhet. Men förmodligen åker jag te Stockholm för ja saknar Malin.

/Nisse

Är jag den enda?

Är jag den enda som någon gång känt att den personen jag pratar med slutar lyssna efter ett tag, och bara mmar med. Det är välldigt irreterade. Det borde verkligen inte vara tillåtet i sverige. Nu ska jag baka en kaka.

/Nisse

Skola

God morgon.
För mig är det inte riktigt morgon längre. För jag gick upp kvart över sex. Eller egentligen gick jag nog upp halv sju. Då skrek jag iallafall på Richard för att han tände lampan. Men nu ska jag iallafall snart gå till bussen för att åka till skolan. Inte så sugen faktiskt, men brukar bli det när jag väl kommer dit.
Idag ska vi schampoonera och färga ögonbryn, tydligen. Jag hittade en jätte söt lägenhet igår, tror jag. DEn vill jag ha, så ja hoppas jag har fått mail när jag har kommit hem. Nä nu ska ja dra, ha en bra dag

/Nisse

Plugga




Var hemma hos maria idag, med Carro och Elin och försökte få till håruppsätningarna vi skulle göra.
Har i stort sett pluggat hela dagen idag. Men vi var ju faktiskt inte lediga idag, vi hade ju bara hemmastudier så. Man kanske inte ska klaga på att man fick plugga hela dagen. Klarat av tre av de håruppsättningarna vi skulle göra, egetligen har jag klarat den fjärde också men den ser ut som skit så ja måste nog göra om den. Satt till och med och försökte göra den, när jag och Richard kollade på Sherlock Holmes. Som vi skulle sett igår men så blev de inte. Hade kunnat skippa och se den idag också för den var inge vidare.

Nu ska jag plugga ännu mer.

/Nisse

My current obsession




Är för tanksprid för att skriva nått vettigt just nu.

/Nisse

God Morgon




Tänk om man kunde vakna upp så var det sommar. Jag är så jävla trött på snön nu, jag ser aldrig fram emot att gå utomhus längre. Hade vart ett plus om ja hade vaknat upp som blond också.

Iallafall så vaknade jag av att, Richards katter va helt galna i sov rummet. Eftersom dom håller på att att byter stammar i köket så måste katterna va i sovrummet.
Jag ska snart börja öva lite på håruppsättningarna dock kommer det nog inte gå speciellt bra eftersom jag kollade på det igår och fattade inte riktigt vad man ska göra. Jag ska iallafall möta upp några av flickorna från klassen sennare så då hoppas jag att jag kommer fatta mer.

Ha en bra dag

/nisse

Stackare

Starckars Elin som har suttit en ganska lång stund nu och försökt förklara för mig vart jag ska gå imorgon. För jag ska hem till en tjej i klassen ihop med två till från klassen. Vi ska öva långhårs uppsättningar, eftersom vi har hemstudier imorgon. Vi ska även öva på lite femfläta, fast den har jag redan ganska stor koll på, så det är nog mest dom som ska öva på den tror jag.
Iallafall så har Elin försökt förklara vägen för mig en ganska lång stund, hon har till och med ritat kartor. Eller inte ritat helt nya, men ritat ditt var jag bor, hon bor och vad lidl ligger. För det var typ det enda jag hittade till. Men det var i helt fel rikting. Men det blir nog till att hoppa på en spårvagn och hoppas på det bästa, tror jag.
Om någon har sagt att det är lätt att vara nyinflyttad, så håller jag inte med!
Nu ska jag kolla på den nya Sherlock Holmes filmen, som min kille tvingar mig att se.

/Nisse

Någon håller koll!





Sånt här tycker jag är lite obehagligt. Jag mennar "var du på stationen i morse?", även om det bara var en liten 92a som undrade. Så undrar man ju hur länge hon kollade, och om hon sprang hem sen och letade reda på mig på bilddagboken?!
Jag förstår ju om någon man pratat med tidigare på nätet nämner att dom sett än, men när en människa man aldrig tidigare pratat med eller sett så börjar man ju undra varför. Jag såg iallafall välldigt stressad ut enligt henne, kanske hon också hade vart om hon skulle till skolan och alla pendlar strular.

/Nisse

Asos<3





Söndagar är som dom alltid varit, lång tråkiga. Jag har iallafall spenderat dagen med att gå igenom i stort sätt allt på http://www.asos.com/ . Det är min favorit affär på nätet, där lyckas jag alltid hitta för mycket som jag vill ha. Jag beställde iallafall det på bilden ovanför.
Fast jag beställde också ett likadant kors som på bilden fast i silver. Och ett arband i silver med dödskallar på, lite mer armband och ett par kalsonger med popcorn på. Fråga mig inte varför kändes bara som om jag behövde dom. Jag älskar när det är slut rea.
Jag älskar även den grå randiga tröjan på bilden(den med knappar) För på ryggen så är det sytt som ett kors. Skit snyggt, och jag köpte den sista!!

Någon dag när jag är lite mer motiverad ska jag prata mer om mig själv, vill bara förvarna redan nu att jag inte tänker ta ansvar för min stavningen, och där räknas även hur jag byggt upp mina menningar och liknande.

/Nisse

RSS 2.0